1. Home
  2. Zaakwaarnemer

Zaakwaarnemer

Werk je als interim professional bij Welten? Dan heb je een eigen zaakwaarnemer. Bekijk hier wat een zaakwaarnemer bij Welten doet en voor jou kan betekenen.

Wat doet een zaakwaarnemer bij Welten?

Iedere financieel professional bij Welten koppelen we aan een zaakwaarnemer, jouw manager. Onze zaakwaarnemers zijn ervaren professionals. Zij zorgen voor opdrachten die aansluiten bij jouw ambitie, houden jouw ontwikkeling in de gaten en geven je advies over relevante opleidingen die je kunt volgen. Het is de sparringpartner bij wie je altijd terecht kunt. Je zaakwaarnemer bezoekt je regelmatig om te checken hoe het met je gaat en of je hulp nodig hebt. Samen met Welten leg je zo in een paar jaar de fundering voor de rest van je (financiële) carrière.

Wat houdt werken bij Welten in?

Via Welten doe je ervaring op bij de grote banken, beleggingsmaatschappijen, pensioenfondsen, verzekeraars en FinTech start-ups. Je vindt je weg in de financiele sector en hebt hierbij onbeperkt toegang tot relevante opleidingen die je ondersteunen bij je werk en ontwikkeling. Je leert de sector én jezelf kennen. Welke soorten bedrijven passen bij mij? Welke opdrachten zijn er allemaal en waar ligt voor mij de uitdaging? Het wordt in jouw carrière bij Welten helder. Tijdens deze ontdekkingsreis krijg je de steun van andere Weltenaren. Maar ook van de people managers, of zaakwaarnemers, van Welten.

Collega's centraal

  • Medewerkers vormen de basis van Welten. Zowel zaakwaarnemers als collega's in het land en op het hoofdkantoor van Welten staan centraal. We besteden dan ook veel aandacht aan jou als mens. We vinden een goede werk- en privébalans belangrijk. Het is belangrijk dat jij je als medewerker fijn en gehoord voelt. Een zaakwaarnemer besteedt daar uiteraard ook veel aandacht aan.

Onze zaakwaarnemers

Zaakwaarnemer ontmoeten?

Ben je benieuwd wat voor soort mensen onze zaakwaarnemers eigenlijk zijn? Onze collega en People Manager Maartje vertelt je er graag meer over. Bel of mail haar dus gerust.
Maartje van den Hout
People Manager

06-53919801
m.vandenhout@welten.eu

Word jij onze nieuwe collega?

Zie jij het hebben van een zaakwaarnemer wel zitten? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures.
Bekijk vacatures
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram