WFM Specialist

 

Welten zoekt een enthousiaste Work Force Management (WFM) Specialist. In deze rol zorg je primair voor de match tussen de behoefte van onze opdrachtgevers en onze medewerkers op het gebied van capaciteit. Ben jij analytisch sterk en houd jij van plannen? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

 

Als WFM specialist vorm je een belangrijke schakel tussen onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en monitoren van de optimale match tussen werkaanbod en beschikbaarheid. Dit doe je door het creëren van forecastmodellen, gebaseerd op historische data en de wensen van onze opdrachtgevers. Vanuit jouw functie ben je onderdeel van onze projectteams, bestaande uit business consultants, projectmanagers, business intelligence specialisten, teamleiders en recruitment. Daarnaast heb je een adviserende rol richting management op het gebied van WFM. Je creëert inzicht aan de hand van rapportages en signaleert issues op het gebied van capaciteit. Op deze manier ben je niet alleen betrokken bij de inrichting van projecten, maar denk je ook mee over de totale operatie van Welten.

 

Als WFM specialist speel je ook een belangrijke rol in het ontwerpen van onze proposities. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van capaciteitsplannen met als doel om onze opdrachtgevers optimaal te ontzorgen. Hierbij is er voldoende ruimte voor creativiteit. Met jouw capaciteitsplannen geef je jouw commerciële collega’s inzicht in diverse oplossingsrichtingen, zodat zij deze kunnen vertalen naar een goed projectvoorstel.

 

Tenslotte vertaal je jouw ontwikkelde forecastmodellen en capaciteitsplannen naar concrete weekroosters voor onze medewerkers. Door inzet van schaalbaarheidsmodellen houd je rekening met eventuele veranderingen, zodat je snel kan schakelen. Op basis van inzichten uit analyses of veranderingen in de beschikbaarheid van onze medewerkers pas je forecastmodellen, capaciteitsplannen of roostering aan. Het is immers jouw doel om niet alleen onze opdrachtgevers optimaal te bedienen, maar ook onze medewerkers.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 

Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze afwisselende werkomgeving biedt volop doorgroeimogelijkheden. Welten heeft een open, informele en ongedwongen cultuur. Door korte lijnen en een goede teamspirit kunnen we samen elke uitdaging aan. Ook is er tijd om borrels, masterclasses en inspirerende events bij te wonen.

 

Wat vragen we van jou?

 

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
• Je hebt minimaal twee jaar ervaring als WFM specialist;
• Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met Excel;
• Je hebt analytisch sterk, hebt uitstekend cijfermatig inzicht en werkt nauwkeurig;
• Je bent stressbestendig, flexibel en acteert hands-on in ad hoc situaties;
• Je neemt verantwoordelijkheid en bent opbouwend kritisch;
• Je bent proactief, vindt het fijn om samen met een team doelen te behalen en kunt anderen enthousiasmeren;
• Je hebt affiniteit met de financiële sector en klantcontact;
• Je bent bereid om relevante Wft diploma’s te halen;
• Ervaring met Agile werken is een pré;
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Standplaats

 

Je werkt met name vanuit Nijmegen. We hebben ook een kantoor in Vessem en er is mogelijkheid tot thuiswerken.

 

Over Welten

 

Welten faciliteert en operationaliseert verandering voor financieel dienstverleners. Dit doet Welten door inzet van interim capaciteit en de uitvoer van opleidingen en projecten op het gebied van CRM. De organisatie is met ruim 600 financieel professionals actief voor alle landelijk opererende financieel dienstverleners in Nederland. Via het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt Welten een breed assortiment Wft- en bovenwettelijke financiële opleidingen via open inschrijving en corporate trajecten. Tot slot verzorgt het bedrijf projecten op het vlak van multichannel CRM, op eigen locaties (uitbesteding) of op locaties van de opdrachtgever (managed insourcing). Deze projecten variëren van de uitvoer van customer care tot de uitvoer van mid- of backoffice activiteiten. Welten heeft kantoren in Vessem en Nijmegen.

 

Interesse?

 

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie per mail naar recruitment@welten.eu of via 088 828 88 00.

 

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Tobias, hij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Tobias IJsveld
Recruiter

088 828 88 00
t.ijsveld@welten.eu

Hoe zien de projecten van Welten eruit?

In onze caseverhalen kun je lezen over de opdrachten die we voor financieel dienstverleners verzorgen.
Naar Projecten
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram