Traineeship De Nieuwe Financieel Professional

Het Traineeship De Nieuwe Financieel Professional is erop gericht jou breed kennis te laten met het financiële vak. Je doet direct ervaring op bij grote financiële dienstverleners, volgt de opleidingen die je nodig hebt en tegelijk werk je gericht aan een aantal specifieke vaardigheden die van financieel professionals anno nu worden gevraagd.

Brede kennismaking met de financiële dienstverlening

Aan de slag bij de grote financiële merken

Regie over je carrière en ontwikkeling

Over het Traineeship

Het Traineeship De Nieuwe Financiële Professional is erop gericht je te laten kennismaken met verschillende vakgebieden binnen de financiële dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan particulier bankieren, hypotheken, zakelijk bankieren en verzekeringen. Het programma begint met een Kick-off in Vessem, waarin je de andere deelnemers en de organisatie wat beter leert kennen.

 

Daarna volgt een intern opleidingsprogramma van een week. Je volgt de eerste financiële opleidingen bij ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans en daarnaast wordt aan de hand van een assessment bekeken welke competenties je al goed beheerst en waar je aandachtspunten liggen.

 

Je zult in de eerste periode veel kennis en indrukken opdoen. Daarbij denken we natuurlijk ook aan de ontspanning. Er worden verschillende  activiteiten georganiseerd, van samen stappen in Eindhoven tot sportieve uitstapjes. Ook is het in ons eigen stamcafé, Carpe Diem, iedere avond gezellig. Niet voor niets is de goede balans tussen ontwikkelen en ontmoeten dé reden voor veel starters om aan de slag te gaan bij Welten!

 

Je eerste opdracht 
Na de introductie ben je klaar voor het echte werk: je eerste opdracht bij één van onze relaties in de financiële dienstverlening. In je werkzaamheden begin je meestal bij de basis: het verzorgen van contacten met klanten. Daarvan leer je het snelst hoe de producten en diensten van de opdrachtgever eruit zien, wat de vragen en wensen van klanten zijn en hoe de systemen in elkaar steken waarmee door financieel dienstverleners gewerkt wordt. 

 

Gaandeweg het traineeship kom je er steeds beter achter waar je talenten liggen en wat je leuk vindt. Samen met je manager van Welten stem je je vervolgopleidingen en interim opdrachten daarop af. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren richting hypotheekacceptant, adviseur particulieren of (assistent) hypotheekadviseur.

Wat kan je van Welten verwachten?

 

  • (Financiële) opleidingen volgen bij ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans
  • Afwisselende projecten, waardoor je snel ervaring opdoet
  • Een persoonlijk ontwikkelplan toegesneden op jouw ambities
  • Regelmatig borrels, masterclasses en (kennis)events
  • Actief netwerk in de financiële sector
  • Je eigen leaseauto

Wanneer kan ik deelnemen aan het Traineeship?

Om te starten in het Traineeship moet je een hbo of wo-opleiding hebben afgerond en in het bezit zijn van rijbewijs b. Een van de belangrijkste zaken waar we naar kijken is je houding. Ben je flexibel en heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen in de financiële sector? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken, ook als je je opleiding nog niet hebt afgerond.

 

Infographic

Omdat Traineeship De Nieuwe Financieel Professional uit een leer- en werktraject van 12 maanden bestaat en we je het liefst bij iedere stap extra informatie geven hebben we een infographic gemaakt. In de infographic tref je alle informatie over het traineeship in één overzicht én visueel.

 

Ervaringsverhaal

Benieuwd hoe onze trainee Dylan zijn traineeship beleeft? Bekijk hieronder dan zijn ervaringsverhaal. Dylan vertelt je waar zijn traineeship uit bestaat, welke route je bewandelt en hoe hij het traineeship van Welten ervaart.

 

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Tobias, hij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Tobias IJsveld
Recruiter

06-28757428
t.ijsveld@welten.eu

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Bekijk de profielen Junior, Medior en Flex.
Naar Werken bij
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram