Matcher

Ben jij proactief en zie je het als een uitdaging om de juiste match tussen onze opdrachtgevers en interim professionals te maken? Ben je een echte teamplayer met een commerciële instelling? Team matching is op zoek naar twee nieuwe collega’s die het team komen versterken.

De functie

Als matcher ben je de schakel tussen de opdrachtgevers, managers en interim professionals van Welten. Je zorgt ervoor dat de interim professionals worden gekoppeld aan de juiste opdrachten. Hierbij houd je rekening met de ambitie van zowel de opdrachtgevers als van de interim professionals. Omdat er dagelijks veel verschillende verzoeken binnenkomen moet je in staat zijn om de juiste prioriteiten te stellen. Als matcher weet je mensen te enthousiasmeren en duurzame relaties op te bouwen met de opdrachtgevers en interim professionals bij Welten.

 

Wat vragen we van jou?

 

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
  • Ervaring als intercedent is een pre;
  • Je bent proactief en hebt doorzettingsvermogen; Je bent in staat om de beste deal voor Welten te maken;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden;
  • Je bent analytisch sterk en kunt acteren op tactisch niveau;
  • Je hebt overtuigingskracht en weet mensen te enthousiasmeren;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat duurzame relaties met opdrachtgevers op te bouwen;
  • Je bent proactief naar zowel klanten als collega’s en denkt mee over het verbeteren en optimaliseren van processen;
  • Je bent bij voorkeur 36 uur per week beschikbaar.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze afwisselende werkomgeving biedt volop doorgroeimogelijkheden. We organiseren regelmatig borrels, masterclasses en inspirerende events waar jij als medewerker van Welten aan kunt deelnemen. Welten heeft een open, informele en ongedwongen cultuur. Door korte lijnen en een goede teamspirit kunnen we samen elke uitdaging aan.

 

Het team

Team Matching bestaat uit 5 enthousiaste collega’s met ieder zijn of haar specialisme.

 

Standplaats

Je werkt met name vanuit Nijmegen en Vessem.

 

Over Welten

Welten faciliteert en operationaliseert verandering voor financieel dienstverleners. Dit doen we door inzet van interim capaciteit en de uitvoer van opleidingen en projecten op het gebied van CRM. Onze organisatie is met ruim 600 financieel professionals actief voor alle landelijk opererende financieel dienstverleners in Nederland. Via het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans bieden we een breed assortiment Wft- en bovenwettelijke financiële opleidingen via open inschrijving en corporate trajecten. Daarnaast verzorgen we projecten op het vlak van multichannel CRM op eigen locaties (uitbesteding) of op locaties van de opdrachtgever (managed insourcing). Deze projecten variëren van de uitvoer van customer care tot de uitvoer van mid- of backoffice activiteiten. Welten heeft kantoren in Vessem en Nijmegen.

Meer weten?

Neem contact op met recruiter Mieke Vrijsen-Lathouwers via recruitment@welten.eu of via 088 828 88 00.

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram