Junior Recruiter

Heb jij een afgeronde HBO opleiding en wil je het recruitment-vak leren? Werk je graag samen, ben je een verbinder, zelfsturend en heb je het vermogen om problemen snel op te lossen? Dan komen we graag met je in contact!

Wij zijn op zoek naar een junior recruiter die ons recruitmentteam kom versterken. In deze mooie startersrol krijg je de kans om onze organisatie te leren kennen en een netwerk op te bouwen binnen de financiële dienstverlening. Wij leren jou het vak van recruitment, waarbij je alle ruimte krijgt om je dit eigen te maken en hierdoor zoveel mogelijk nieuwe collega’s aan onze organisatie weet te binden.

 

Wat ga je doen?
Doel van het recruitmentteam van Welten is het binden van talentvolle financieel professionals aan de organisatie. Als junior recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven van talenten voor ons traineeship “De Nieuw Financieel Professional”. Samen met het team bepaal je maandelijks deinstroom en vertaal je deze naar een concreet wervingsplan. Je benadert de talenten op de diverse online kanalen. Je voert  intakegesprekken en enthousiasmeert de talenten voor Welten. Je begeleidt het gehele aanname proces. Daarnaast help je onze campus recruiter door deel te nemen aan diverse events, beurzen en andere activiteiten op hogescholen en universiteiten.Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Je bent geïnteresseerd in het recruitment-vak;
  • Je vindt het fijn om samen met een team concrete doelen te behalen, waarbij het feedback geven en ontvangen voor jou een manier is om beter te worden als team;
  • Je bent gedreven, creatief en commercieel;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht, waardoor je de juiste professional aan Welten weet te binden;
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard hebben wij prima arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we je een grote mate van flexibiliteit. Je krijgt alle vrijheid en vertrouwen en er is volop ruimte voor eigen initiatief. Je gaat werken voor sterke merken met een enthousiast en ambitieus team. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons!

Over Welten
Welten faciliteert en operationaliseert verandering voor financieel dienstverleners. Dit doet Welten door inzet van interim capaciteit en de uitvoer van opleidingen en projecten op het gebied van CRM. De organisatie is met ruim 600 financieel professionals actief voor alle landelijk opererende financieel dienstverleners in Nederland. Via het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt Welten een breed assortiment Wft- en bovenwettelijke financiële opleidingen via open inschrijving en corporate trajecten. Daarnaast verzorgt het bedrijf projecten op het vlak van multichannel CRM, op eigen locaties (uitbesteding) of op locaties van de opdrachtgever (managed insourcing). Deze projecten variëren van de uitvoer van customer care tot de uitvoer van mid- of backoffice activiteiten. Welten heeft kantoren in Vessem en Nijmegen.

 

Het team
Het recruitmentteam bestaat uit zes enthousiaste recruiters met ieder een eigen focusgebied.

Meer weten?

Neem contact op met Cynthia Storm, Recruiter, via 06 – 14 63 80 97  of Mieke Vrijsen, Recruiter, via 06 – 15 87 03 36.

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram