Junior Professional Verzekeren

Je hebt al enkele jaren werkervaring in de financiële dienstverlening. Tijd om je carrière een nieuwe impuls te geven! Welten zoekt Junior Professionals Verzekeren met één tot drie jaar werkervaring die op zoek zijn naar afwisselende opdrachten en de ambitie hebben om door te groeien in hun vak.

(Financiële) opleidingen volgen

Aan de slag bij grote financiële merken

Regie over je carrière en ontwikkeling

Over deze rol

Als Junior Professional Verzekeren ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers in de verzekeringswereld. Je kunt ingezet worden op een opdracht in heel Nederland en in verschillende functies, zoals Servicedesk Medewerker, Medewerker Acceptatie, Schadebehandelaar, Risicoadviseur Particulieren en Risicoadviseur Zakelijk. Een opdracht duurt gemiddeld drie tot zes maanden, maar kan ook meer tijd in beslag nemen. Veel Junior Professionals Verzekeren groeien bij Welten in enkele jaren door in de richting van Risico Professional.

Jouw ontwikkeling op één

Bij Welten staat jouw ontwikkeling op één. Onze opdrachtgevers zijn allemaal topmerken in de financiële dienstverlening. Opdrachten worden toegesneden op jouw ambities, je doet ervaring op en bouwt aan je netwerk. Ondertussen doorloop je een persoonlijk ontwikkeltraject binnen ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans.

 

Jouw ambities en kwaliteiten zijn het uitgangspunt bij Welten. Samen met je manager kijk je welke opdrachten en opleidingen het beste aansluiten bij jouw doelstellingen. Misschien is het jou al helemaal helder waar je naartoe wilt, misschien wil je de verschillende mogelijkheden juist nog wat verder verkennen. Hoe dan ook, Welten ondersteunt je maximaal om je ambities waar te maken!

Wat kan je van Welten verwachten?

 

  • Financiële opleidingen volgen bij ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans
  • Afwisselende opdrachten, waardoor je snel ervaring opdoet
  • Een persoonlijk ontwikkelplan toegesneden op jouw ambities
  • Regelmatig borrels, masterclasses en (kennis)events
  • Actief netwerk in de financiële sector
  • Je eigen leaseauto

Kan ik Junior Professional Verzekeren worden?

Om als Junior Professional Verzekeren in te stromen bij Welten moet je een hbo of wo-opleiding hebben afgerond, een rijbewijs hebben en in het bezit zijn van Wft Basis. Daarnaast hebben onze Junior Professionals één tot drie jaar werkervaring op zak als ze beginnen bij Welten. Maar het belangrijkste wat we in je zoeken is een flexibele houding en de ambitie je te ontwikkelen en goed te worden in je vak. Als dat ook jouw uitgangspunt is, kun je altijd met ons in gesprek gaan, dan kijken we samen of we je iets te bieden hebben dat bij je ambities aansluit!

Meer weten?

Recruiter Edwin helpt je graag verder!
Edwin Bosvelt
Recruiter

088 828 88 00
e.bosvelt@welten.eu

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Naast Junior Professional Verzekeren kun je bij Welten ook aan de slag als Junior Professional Particulier Bankieren of Junior Professional Zakelijk Bankieren.
Naar Werken bij
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram