Junior Medewerker Financiële Administratie

 

Welten zoekt een enthousiaste Junior Medewerker Financiële Administratie die het team Financiële Administratie komt versterken. Heb jij een frisse, creatieve blik, werk je nauwkeurig en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen?


Als Junior Medewerker Financiële Administratie ondersteun je het team Financiële Administratie van Welten. Samen met jouw collega’s verzorg je de administratieve verwerking van de financiële geldstromen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor (digitale) boekingen van bankafschriften, inkoop- en verkoopfacturen en debiteuren- en crediteurenbeheer. Daarnaast ondersteun je bij de voorbereiding van maand- en jaarcijfers om jouw collega’s inzicht te geven. Tenslotte ga je aan de slag met het verder automatiseren en optimaliseren van werkprocessen, zoals het inkoopproces en het crediteurenbeheer.

 

Wat vragen we van jou?


- Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in een financieel administratieve of bedrijfskundige richting;
- Je hebt tijdens je stages ervaring opgedaan met soortgelijke werkzaamheden;
- Je bent proactief en hebt doorzettingsvermogen;
- Je beschikt over een logisch en analytisch denkvermogen;
- Je handelt risicobewust en compliant op het gebied van informatiebeveiliging en privacy (AVG);
- Je bent continu bezig om de dienstverlening en processen te verbeteren;
- Je bent een echte teamplayer;
- Je bent 20 tot 36 uur per week beschikbaar.

 

Wat hebben we jou te bieden?


Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze afwisselende werkomgeving biedt volop doorgroeimogelijkheden. Welten heeft een open, informele en ongedwongen cultuur. Door korte lijnen en een goede teamspirit kunnen we samen elke uitdaging aan. Ook is er tijd om borrels, masterclasses en inspirerende events bij te wonen.


Het team


Het team Financiële Administratie bestaat uit zes enthousiaste collega’s met ieder een eigen focusgebied.

 

Standplaats


Je werkt met name vanuit Vessem. We hebben ook een kantoor in Nijmegen.

 

Over Welten


Welten faciliteert en operationaliseert verandering voor financieel dienstverleners. Dit doet Welten door inzet van interim capaciteit en de uitvoer van opleidingen en projecten op het gebied van CRM. De organisatie is met ruim 600 financieel professionals actief voor alle landelijk opererende financieel dienstverleners in Nederland. Via het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt Welten een breed assortiment Wft- en bovenwettelijke financiële opleidingen via open inschrijving en corporate trajecten. Daarnaast verzorgt het bedrijf projecten op het vlak van multichannel CRM, op eigen locaties (uitbesteding) of op locaties van de opdrachtgever (managed insourcing). Deze projecten variëren van de uitvoer van customer care tot de uitvoer van mid- of backoffice activiteiten. Welten heeft kantoren in Vessem en Nijmegen.

 

Interesse?


Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie naar recruitment@welten.eu of neem contact op via 088 828 88 00.

 

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Tobias, hij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Tobias IJsveld
Recruiter

088 828 88 00
t.ijsveld@welten.eu

Hoe zien de projecten van Welten eruit?

In onze caseverhalen kun je lezen over de opdrachten die we voor financieel dienstverleners verzorgen.
Naar Projecten
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram