Facilitair IT Medewerker

 

Welten zoekt een enthousiaste Facilitair IT Medewerker. Ben jij servicegericht en houd je van aanpakken? Dan komen we graag met je in contact!

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

 

Als Facilitair IT Medewerker zorg je ervoor dat alle kantoormedewerkers op een fijne plek kunnen werken. Je bent verantwoordelijk voor preventief werkplekonderhoud door onder andere de bekabeling op uniforme wijze tijdig te vervangen en hardware rondom de werkplek (toetsenborden, muizen, schermen, bureaustoelen) te beheren. Daarnaast zorg je voor het bijvullen van printerbenodigdheden. Verder voer je terugkerende beheertaken uit op de systemen die verband houden met het informatiebeveiligingsbeleid van Welten.

 

Vanuit jouw functie regel je ook interne verhuizingen en monteer je bijvoorbeeld whiteboards, kasten en schermen. Tenslotte zorg je voor de inkoop van gebruiksmiddelen en verwerk je de bijbehorende administratie hiervan.

 

Het is jouw doel om het werkgeluk van onze medewerkers te vergroten door structureel aandacht te geven aan hun werkplek.

 

Wat vragen we van jou?

 

- Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt twee rechterhanden en houdt van aanpakken;
- Je bent zelfstandig, betrokken, zorgvuldig, creatief en stressbestendig;
- Je bent servicegericht en hebt een positieve houding;
- Je kunt goed plannen en denkt oplossingsgericht;
- Je bent in bezit van rijbewijs B;
- Je bent 36 uur per week beschikbaar.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 

Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze afwisselende werkomgeving biedt volop doorgroeimogelijkheden. Welten heeft een open, informele en ongedwongen cultuur. Door korte lijnen en een goede teamspirit kunnen we samen elke uitdaging aan. Ook is er tijd om borrels, masterclasses en inspirerende events bij te wonen.

 

Het team


Vanuit jouw rol werk je vooral samen met de teams IT en Facility.

 

Standplaats


Je werkt op de locaties Nijmegen en Vessem.

 

Over Welten


Welten faciliteert en operationaliseert verandering voor financieel dienstverleners. Dit doet Welten door inzet van interim capaciteit en de uitvoer van opleidingen en projecten op het gebied van CRM. De organisatie is met ruim 600 financieel professionals actief voor alle landelijk opererende financieel dienstverleners in Nederland. Via het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt Welten een breed assortiment Wft- en bovenwettelijke financiële opleidingen via open inschrijving en corporate trajecten. Daarnaast verzorgt het bedrijf projecten op het vlak van multichannel CRM, op eigen locaties (uitbesteding) of op locaties van de opdrachtgever (managed insourcing). Deze projecten variëren van de uitvoer van customer care tot de uitvoer van mid- of backoffice activiteiten. Welten heeft kantoren in Vessem en Nijmegen.

 

Interesse?


Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie per naar recruitment@welten.eu of neem contact op via 088 828 88 00

 

 

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Tobias, hij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Tobias IJsveld
Recruiter

06-28757428
t.ijsveld@welten.eu

Hoe zien de projecten van Welten eruit?

In onze caseverhalen kun je lezen over de opdrachten die we voor financieel dienstverleners verzorgen.
Naar Projecten
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram