Business Consultant

 

Welten is op zoek naar een gedreven Business Consultant om het commerciële team te versterken. Ben jij goed op de hoogte van alle marktontwikkelingen, ken jij de behoefte van financiële dienstverleners en ben jij in staat deze te vertalen naar waardevolle proposities? Dan horen wij graag van je! 

Wat ga je doen?

 

Als Business Consultant ben jij het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten op het gebied mid- en back office hypotheken, claimhandeling en customer care. Vanuit jouw kennis over financiële dienstverlening en de veranderingen in de markt ontwikkel je waardevolle proposities. Je bent regelmatig onderweg om deze proposities bij bestaande of potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Daarbij weet je de behoefte van klanten te inventariseren en creëer je draagvlak voor een gezamenlijke aanpak.

 

Samen met het commerciële team schep je nieuwe commerciële kansen en lever je een gerichte bijdrage aan de acquisitie van nieuwe klanten. Je neemt deel aan tenderteams, voert onderhandelingen en weet commerciële trajecten succesvol af te ronden. Samen met een projectteam, bestaande uit onder andere projectmanagement, teamleiding, legal en compliance, planning en reporting, recruitment en ICT, zorg je voor een passend aanbod richting onze klanten. Daarbij maak je gebruik van de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen van Welten om de klant de optimale oplossing te bieden.

 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer. Vanuit jouw netwerk creëer je verbinding met (potentiële) klanten en bouw je een duurzame relatie op met belangrijke beïnvloeders en beslissers. Met een focus op optimalisatie weet je onze klanten continu positief te verrassen.

 

Overige werkzaamheden

 

• Adviseren van klanten en organisaties over trends en ontwikkelingen;
• Ontwikkeling van voorstellen op maat door inzet van creativiteit en ondernemerschap;
• Uitvoer van (contract)onderhandelingen met (potentiële) klanten
• Het opstellen van strategische accountplan(nen);
• Contractbeheer en monitoren van contractuele afspraken met klanten;
• Vertegenwoordigen van Welten in externe netwerken;
• Vastlegging van commerciële activiteiten in ons CRM systeem.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 

Uiteraard bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze afwisselende werkomgeving biedt volop doorgroeimogelijkheden. Welten heeft een open, informele en ongedwongen cultuur. Door korte lijnen en een goede teamspirit kunnen we samen elke uitdaging aan. Ook is er tijd om borrels, masterclasses en inspirerende events bij te wonen.

 

Wat vragen we van jou?

 

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding zoals commerciële economie of bedrijfskunde;
• Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
• Je hebt ruime ervaring in Business Process Outsourcing (BPO);
• Je hebt kennis van en affiniteit met financiële dienstverlening;
• Een relevant netwerk in de financiële sector is een pré;
• Je bent in het bezit van relevante Wft diploma’s of bent bereid deze te halen;
• Je bent analytisch sterk en kunt acteren op tactisch niveau;
• Je hebt overtuigingskracht en weet mensen te enthousiasmeren;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat duurzame relaties met opdrachtgevers op te bouwen;
• Je bent proactief naar zowel klanten als collega’s en denkt mee over het verbeteren en optimaliseren van processen;
• Je vindt het fijn om samen met een team doelen te behalen en kunt anderen enthousiasmeren;
• Je bent 32-40 uur beschikbaar.

 

Standplaats

 

Je werkt vanuit Nijmegen maar gaat ook regelmatig op bezoek bij (potentiële) klanten. We hebben ook een kantoor in Vessem en er is mogelijkheid tot thuiswerken.

 

Over Welten

 

Welten faciliteert en operationaliseert verandering voor financieel dienstverleners. Dit doet Welten door inzet van interim capaciteit en de uitvoer van opleidingen en projecten op het gebied van CRM. De organisatie is met ruim 600 financieel professionals actief voor alle landelijk opererende financieel dienstverleners in Nederland. Via het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt Welten een breed assortiment Wft- en bovenwettelijke financiële opleidingen via open inschrijving en corporate trajecten. Daarnaast verzorgt het bedrijf projecten op het vlak van multichannel CRM, op eigen locaties (uitbesteding) of op locaties van de opdrachtgever (managed insourcing). Deze projecten variëren van de uitvoer van customer care tot de uitvoer van mid- of backoffice activiteiten. Welten heeft kantoren in Vessem en Nijmegen.

 

Interesse?

 

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie per mail naar recruitment@welten.eu of via 088 828 88 00.

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Tobias, hij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Tobias IJsveld
Recruiter

088 828 88 00
t.ijsveld@welten.eu

Hoe zien de projecten van Welten eruit?

In onze caseverhalen kun je lezen over de opdrachten die we voor financieel dienstverleners verzorgen.
Naar Projecten
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram