Werken bij Welten

Deskundig, nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Dat is wat financieel professionals van Welten kenmerkt. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om snel stappen te maken in je carrière: een groot netwerk, interessante opdrachten en ongeëvenaarde opleidingsmogelijkheden. Spreekt dit je aan? Kom eens langs voor een gesprek, we horen graag wat jouw ambities zijn! 

Full service opleidingsinstituut

Werken bij topmerken in de financiële dienstverlening

Regisseur van je eigen carrière

Werken bij Welten is werken voor de grote merken in de financiële dienstverlening. De opdrachten die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij sluit geen deur zonder een blijvende indruk achter te laten. Professionals van Welten zijn er om financieel dienstverleners te helpen veranderen . Dat doe je met vakinhoudelijke kennis en een kenmerkende mentaliteit die uitgaat van denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

Bij Welten werken we in dynamische teams waarin verschillende disciplines, ervaringsniveaus en rollen zijn samengebracht. En net als onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar versterking. Student, starter, instromer, zelfstandig of ervaren professional: kies je profiel hieronder en kijk wat we je te bieden hebben!

Niveaus en Vacatures

Ervaring opdoen bij de grote financiële merken, opleidingen volgen én gericht werken aan de vaardigheden die jou als professional waardevol en onderscheidend maken. Dat is het Traineeship De Nieuwe Financieel Professional van Welten. Schrijf je nu in voor het meest complete en ambitieuze leer- en werktraject van financieel Nederland en geef je carrière een vliegende start!  

Junior professionals hebben 1 tot 3 jaar ervaring. Als Junior Professional ga je aan de slag bij onze relaties in het bankwezen. Een opdracht bestrijkt gemiddeld een periode van zes tot negen maanden, maar kan ook meer tijd in beslag nemen. Je kunt ingezet worden in verschillende rollen, zoals adviseur retail particulieren, junior relatiebeheerder, assistent hypotheekadviseur of hypotheekacceptant. 

Voor professionals met meer dan 3 jaar ervaring biedt Welten Medior en Senior rollen. Bij Welten voer je tijdelijke opdrachten uit bij onze grote opdrachtgevers binnen het zakelijk-bancaire domein. Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet in de functie Adviseur Bedrijven, Accountmanager, Medewerker Bijzonder Beheer of Relatiemanager. Opdrachten duren gemiddeld zes tot negen maanden. 

Ben je ZZP'er, student of parttimer? Of wil je werken op een van de afdelingen van Welten? Ook dan komen we graag met je in contact. Als flex'er maak je onderdeel uit van onze flexpool en werk je aan verschillende projecten. Zo kun je bij Welten aan de slag op de manier die het beste bij jou past. Daarnaast hebben we ook vacatures op onze interne afdelingen op onze kantoren in Nijmegen of Vessem. Bekijk hiernaast de mogelijkheden.

Vacatures bij dit profiel

De Nieuwe Financieel Professional

Wft, PE en permanente actualiteit: de wetgever stelt de nodige diploma- en continue scholingseisen aan financieel professionals. Bij Welten staan we achter deze eisen, maar ze zijn voor ons niet meer dan een hygiënefactor. Daarom voorzien we je kosteloos van de opleidingen en tools die je nodig hebt om eraan te voldoen.

 

We besteden daarnaast veel aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden en competenties die je nodig hebt om in een snel veranderende sector voorop te lopen. Daarvoor ontwikkelden wij het programma De Nieuwe Financieel Professional (NFP). NFP is een opleidingsprogramma en visie op financieel vakmanschap in één. De opleidingen richten zich op het ontwikkelen van belangrijke sleutelcompetenties náást de kenniseisen die de wetgever aan je stelt. Deze sleutelcompetenties en vaardigheden zetten jouw ontwikkelpad kracht én vaart bij, voor nu en in de toekomst.

Samen stappen maken

 

  • Een manager die met je meedenkt over je mogelijkheden 
  • Een persoonlijk ontwikkelplan met een doelgerichte aanpak om je ambities waar te maken 
  • Een full service opleidingsbedrijf, Dukers & Baelemans, dat tot je beschikking staat, inclusief innovatieve digitale leerinstrumenten en een apart curriculum dat zich richt op het uitbouwen van jouw vaardigheden als professional
  • Uiteenlopende projecten, een 'kijkje in de keuken' bij verschillende grote financiële organisaties

Samenwerking met studieverenigingen

Welten werkt samen met diverse hogescholen en studieverenigingen. Dat doen we omdat jonge, ambitieuze mensen het fundament vormen van onze organisatie, we graag iets doen voor aanstormend talent en ook willen laten zien hoe leuk en waardevol werken in de financiële dienstverlening is! Wat voorbeelden van activiteiten die we gezamenlijk ontplooien: 

  • Inhousedagen 
  • Borrels 
  • Kennissessies 
  • Workshops met thema's als bijvoorbeeld pitchen en social media


Wij werken samen met studieverenigingen:

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Mieke. Zij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Mieke Vrijsen-Lathouwers
Recruiter

06-15870336
m.vrijsen-lathouwers@welten.eu

Welke opdrachten voeren we uit?

In onze caseverhalen kun je lezen over de opdrachten die we voor financieel dienstverleners verzorgen.
Naar Cases
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram