Werken bij Welten

Deskundig, nieuwsgierig en altijd in ontwikkeling. Dat is wat financieel professionals van Welten kenmerkt. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om snel stappen te maken in je carrière: een groot netwerk, interessante opdrachten en ongeëvenaarde opleidingsmogelijkheden. Spreekt dit je aan? Kom eens langs voor een gesprek, we horen graag wat jouw ambities zijn! 

Full service opleidingsinstituut

Werken bij topmerken in de financiële dienstverlening

Regisseur van je eigen carrière

Werken bij Welten is werken voor de grote merken in de financiële dienstverlening. De opdrachten die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij sluit geen deur zonder een blijvende indruk achter te laten. Professionals van Welten zijn er om financieel dienstverleners te helpen veranderen . Dat doe je met vakinhoudelijke kennis en een kenmerkende mentaliteit die uitgaat van denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

Bij Welten werken we in dynamische teams waarin verschillende disciplines, ervaringsniveaus en rollen zijn samengebracht. En net als onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar versterking. Student, starter, instromer, zelfstandig of ervaren professional: kies je profiel hieronder en kijk wat we je te bieden hebben!

Onze profielen

Je hebt recent je studie afgerond en twijfelt: ga ik doorstuderen of start ik met werken? Alle opties staan open en een mooie carrière ligt binnen handbereik. Een starter bij Welten is niet per definitie iemand die recent zijn of haar studie heeft afgerond. Ook als je al enkele jaren in een andere sector hebt gewerkt en een studie hebt afgerond die niet direct aansluit bij de financiële sector zien we je als starter. Je moet namelijk de vakinhoudelijke opleidingen (Wft’s) die je nodig hebt om als financieel professional te kunnen werken nog behalen. Niet iedere starter bij Welten heeft een financiële opleiding afgerond. Bij Welten werken namelijk ook financieel professionals met bijvoorbeeld een afgeronde sport-, hotel- of geschiedenisopleiding. 

 

Als junior ben je in het bezit van minimaal Wft Basis en heb je één tot drie jaar werkervaring in de financiële sector. De basis voor jouw carrière is al gelegd en je bent klaar om door te groeien in je vak. Misschien bevalt je huidige baan maar zoek je naar meer uitdaging of ontwikkelingsmogelijkheden. Bij Welten draait alles om (persoonlijke) ontwikkeling. Op basis van jouw ambities en een speciaal ontwikkeld e-assessment maak je bij Welten samen met je manager een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je start met één van de vele opleidingen van ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans. Daarnaast word je gematcht aan opdrachten waarin jij kunt groeien.

Uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw kwaliteiten en ervaring. Dat is wat Welten medior- en senior financieel professionals te bieden heeft. Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans staat tot je beschikking om je ontwikkeldoelen te realiseren. Wil je vooral je beroepskwalificaties goed onderhouden, zoek je verdieping of juist verbreding van je kennis als financieel professional? In een vrijblijvend gesprek horen we graag wat je ambities zijn en bekijken we welke opdrachten daarbij aansluiten.

 

Mediors bij Welten hebben meer dan 3 jaar ervaring en meerdere Wft’s of vakinhoudelijke diploma’s in bezit. Seniors hebben meestal meer dan 8 jaar ervaring bij één of juist veel verschillende organisaties, gelden als vakexpert en spelen vaak een rol in de begeleiding van minder ervaren professionals.

Je hebt een drukke agenda. Naast je studie wil je ervaring opdoen in de financiële sector én wat bijverdienen. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een goede balans tussen werk en privé. Of dat je als zelfstandige aan de slag wilt gaan. Starten als flex medewerker bij Welten is dan een goede keuze. Welten biedt studenten, parttimers en zelfstandigen de mogelijkheid om op flexibele basis aan de slag te gaan. Voor studenten betekent dit een bijbaan mét inhoud, dat ook nog eens goed staat op je curriculum vitae. Voor parttimers betekent dit dat werken in combinatie een gezin niet onmogelijk is. Samen met je teamleider bepaal je namelijk jouw flexibele werktijden.

Rollen bij dit profiel

De Nieuwe Financieel Professional

Wft, PE en permanente actualiteit: de wetgever stelt de nodige diploma- en continue scholingseisen aan financieel professionals. Bij Welten staan we achter deze eisen, maar ze zijn voor ons niet meer dan een hygiënefactor. Daarom voorzien we je kosteloos van de opleidingen en tools die je nodig hebt om eraan te voldoen.

 

We besteden daarnaast veel aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden en competenties die je nodig hebt om in een snel veranderende sector voorop te lopen. Daarvoor ontwikkelden wij het programma De Nieuwe Financieel Professional (NFP). NFP is een opleidingsprogramma en visie op financieel vakmanschap in één. De opleidingen richten zich op het ontwikkelen van belangrijke sleutelcompetenties náást de kenniseisen die de wetgever aan je stelt. Deze sleutelcompetenties en vaardigheden zetten jouw ontwikkelpad kracht én vaart bij, voor nu en in de toekomst.

Hoe Welten helpt stappen te maken

 

  • Een manager die met je meedenkt over je mogelijkheden 
  • Een persoonlijk ontwikkelplan met een doelgerichte aanpak om je ambities waar te maken 
  • Een full service opleidingsbedrijf, Dukers & Baelemans, dat tot je beschikking staat, inclusief innovatieve digitale leerinstrumenten en een apart curriculum dat zich richt op het uitbouwen van jouw vaardigheden als professional
  • Uiteenlopende projecten, een 'kijkje in de keuken' bij verschillende grote financiële organisaties

Samenwerking met studieverenigingen

Welten werkt samen met diverse hogescholen en studieverenigingen. Dat doen we omdat jonge, ambitieuze mensen het fundament vormen van onze organisatie, we graag iets doen voor aanstormend talent en ook willen laten zien hoe leuk en waardevol werken in de financiële dienstverlening is! Wat voorbeelden van activiteiten die we gezamenlijk ontplooien: 

  • Inhousedagen 
  • Borrels 
  • Kennissessies 
  • Workshops met thema's als bijvoorbeeld pitchen en social media


Wij werken samen met studieverenigingen:

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter Tobias, hij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!
Tobias IJsveld
Recruiter

06-28757428
t.ijsveld@welten.eu

Hoe zien de projecten van Welten eruit?

In onze caseverhalen kun je lezen over de opdrachten die we voor financieel dienstverleners verzorgen.
Naar Cases
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram