1. Home
  2. Talentpool

Welkom bij de Welten Talentpool

Aanmelden Talentpool

Studeer je nog en wil jij je alvast oriënteren op wat je later bij ons kan gaan doen? Wil jij updates over onze traineeships, talent events, stages en bijbanen niet mislopen? Meld je dan aan voor onze Talentpool! Zo houden we je op de hoogte én tussendoor kun je meedoen aan leuke winacties.

Aanmelden Talentpool

Wij zijn Welten!

Benieuwd wie wij zijn? Bekijk dan vooral deze video met Campus Recruiter Anna & People Manager Kees!

De video is alleen te bekijken als u onze cookies accepteert.

Meer weten?

Lees hieronder ervaringsverhalen van onze stagiaires, studenten en trainees!

Finance Trainee Shari Dekker

Ik heb in de zomer van 2019 mijn diploma Tourism Management behaald maar vanwege de coronacrisis liggen de banen niet voor het oprapen. Ik had daardoor erg veel zin in een nieuwe uitdaging en een nieuwe ervaring! Na de sollicitatie en het behalen van de Wft Basis, werd er afgetrapt met een trainingsweek om zowel Welten als de mede-trainees beter te leren kennen. Deze dagen waren leerzaam en gefocust op persoonlijke ontwikkeling maar daarnaast ook erg gezellig. We waren tijdens deze introductie ook een dagje welkom op het kantoor in Den Bosch. We kregen een rondleiding op kantoor, een tour door de stad en mochten onze vragen stellen aan CEO Chris Baelemans. Tijdens de trainingsweek haalde ik zelfs mijn eerste opdracht binnen! Ook voelde ik mij vanaf het eerste moment welkom bij Welten. Iedereen is erg vriendelijk, open en ik kan bij iedereen terecht met mijn vragen. Ik heb heel veel zin om bij mijn eerste opdracht te beginnen en ben benieuwd wat Welten mij in de toekomst zal brengen.

Student Recruiters Lisa & Narges

Sinds kort ben ik werkzaam bij Welten als student recruiter. Dit is ideaal voor mij, aangezien ik naast deze bijbaan genoeg tijd overhoud voor mijn stage. Op deze manier kan ik me focussen op school en tegelijkertijd geld verdienen. Welten is een warm bedrijf waar ik direct goed ben ontvangen. Iedereen is vriendelijk en neemt de moeite om mij te leren kennen. Bij financieel denk je in eerste instantie vaak aan “stoffig” of “saai”, maar dat is totaal niet de sfeer die hier heerst. Het team is jong en flexibel, wat je ook merkt in de omgang. Ik denk dat ik me daarom zo snel voelde opgenomen in de groep. Ik hoop hier veel te leren op het gebied van recruitment zodat ik dit later kan toepassen in de praktijk. Wie weet blijf ik wel plakken!

HR-Stagiaire Bo Suijkerbuijk

Ik ben Bo en op dit moment doe ik mijn afstudeerstage bij Welten! Vanuit mijn studie Human Resource Management op Avans in Breda ben ik bezig met het opstellen van een verzuimbeleid binnen Welten. Ik ken Welten al wat jaren door de studievereniging, maar nog niet zo goed als nu! Toen ik hier binnenkwam werd ik gelijk als een volwaardige medewerker ontvangen. Het voelde gelijk heel goed en ik kon direct mijzelf zijn. Gedurende mijn kennismakingsgesprekken merkte ik gelijk dat iedereen mij graag wilde helpen, wat ik echt super fijn vond. Ik voelde me gelijk op mijn plek hier!

Activiteiten

Online Workshop

Workshop persoonlijk Leiderschap (online) SV Revenue Den Bosch

Online bijeenkomst

Recruiter Day ECU'92 in Utrecht

Carrièreboost

Career Month Junior Finance Day SEFA Amsterdam

Talent Event

Maak elke maand kennis met Welten en haar traineeships

Aanmelden Talentpool

Studeer je nog en wil jij je alvast oriënteren op wat je later bij ons kan gaan doen? Wil jij updates over onze traineeships, talent events, stages en bijbanen niet mislopen? Meld je dan aan voor onze Talentpool! Zo houden we je op de hoogte én tussendoor kun je meedoen aan leuke winacties.

Onze partners

Zie ik je snel?

Ik ben Jedidja, Campus Recruiter bij Welten. Ben je aanwezig bij de activiteiten van een van bovenstaande hogescholen of studieverenigingen? Dan kom ik je vast snel tegen. Heb je vragen voor mij? Bel of mail me gerust.
Jedidja Kolenbrander
Recruiter

0646529907
j.kolenbrander@welten.eu

Op zoek naar een bijbaan?

Wil je naast je studie alvast ervaring opdoen in de financiële sector tijdens een passende bijbaan? Bekijk dan onze vacatures voor studenten.
Naar vacatures
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram