Talentpool

Welten levert een bijdrage aan de financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord. Dat begint wat ons betreft al in het onderwijs. Met Welten Talentpool dragen we door middel van workshops en gastcolleges op hogescholen en bij studieverenigingen ons steentje bij aan de ontwikkeling van studenten.

Activiteiten

Welten Talentpool vind je in het hele land. Op dit moment bekijken we welke activiteiten we wel kunnen organiseren, rekening houdend met alle richtlijnen van het RIVM en de overheid omtrent het coronavirus.

We updaten de informatie op deze pagina regelmatig. Zo houden we je op de hoogte van toekomstige activiteiten.

Talentpool

Speciaal voor jong talent dat al vóór het afstuderen kennis wil maken met Welten, richtten we de Welten Talentpool op. Op deze manier geven we studenten alvast een kijkje in de financiële sector en bieden we je de mogelijkheid om te netwerken en je op verschillende gebieden voor te bereiden op het werkende leven. Als je je aansluit bij de Talentpool profiteer je van de volgende gave voordelen.

Voordelen talentpool

 • Maak gebruik van een netwerk van 550 professionals

  Ontmoet alle Welten collega's bijvoorbeeld tijdens masterclasses, kennissessies of andere activiteiten die we organiseren en waar we onze Talentpool-leden voor uitnodigen.

 • Vacature- en stage updates

  We houden je op de hoogte van gave vacatures en stages in de branche.

 • Professionaliseer je CV en LinkedIn-profiel

  We helpen jou hierbij, zodat jij straks helemaal klaar bent op de arbeidsmarkt op te gaan.

 • Ondersteuning bij financiële vraagstukken

  Met 550 financieel professionals kunnen we jouw financiële vragen over bijvoorbeeld studiefinanciering of hypotheken zeker beantwoorden.

Aanmelden talentpool

Wil jij ook onderdeel uit maken van de talentpool? Meld je dan aan via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden

Onze missie

Welten helpt consumenten en bedrijven om de juiste financiële keuzes te maken op impactvolle momenten. Bij ons werken financieel professionals, hoog opgeleid talent door Welten opgeleid tot een professional in de financiële sector. We zijn niet bang voor verandering en laten een blijvende impact achter. Met het On campus programma willen wij de verbindende factor zijn tussen hogescholen en de branche, zodat de professional van de toekomst zich een goed beeld kan vormen van zijn carrièremogelijkheden in de sector.

Wil je meer weten over hoe het is om bij Welten te werken? Bekijk dan eens ons online magazine over het Traineeship Finance. Dit geeft je een beeld van wat we allemaal doen en welke sfeer je bij ons kunt verwachten.

Bekijk magazine

Onze partners

Zie ik je snel?

Ik ben Anna, Campus Recruiter bij Welten. Ben je aanwezig bij de activiteiten van een van bovenstaande hogescholen of studieverenigingen? Dan kom ik je vast snel tegen. Heb je vragen voor mij? Bel of mail me gerust.
Anna van Luijk
Campus Recruiter

06 52 38 93 79
a.vanluijk@welten.eu

Op zoek naar een bijbaan?

Wil je naast je studie alvast ervaring opdoen in de financiële sector tijdens een passende bijbaan? Bekijk dan onze vacatures voor studenten.
Naar vacatures
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram