Commissarissen

R.A.M. (Ronald) Slaats
Lid van de Raad van Commissarissen


Ronald Slaats trad in mei 2014 toe tot de Raad van Commissarissen van Welten. Hij vervulde van 1986 tot 2013 diverse rollen in binnen- en buitenland voor De Lage Landen; de laatste vier jaar was hij CEO van DLL.

Ronald is lid van de Raad van Bestuur van LeaseEurope, voorzitter van de Raad van Bestuur van Netherlands American Community Trust en lid van de Raad van Commissarissen van Pallieter Group B.V.

Met zijn brede kennis en ervaring in de financiële sector – onder meer op het gebied van verkoop, marketing, innovatie en technologie – completeert Ronald Slaats de Raad van Commissarissen van Welten.

J.N. (Jaco) Scheffers
Lid Raad van Commissarissen

Jaco Scheffers trad in mei 2016 toe tot de Raad van Commissarissen van Welten. Jaco, gespecialiseerd in (financieel) strategische projecten, waaronder fusie/overnames is sinds 2004 CFO/COO van Coolinvestments Group. Coolinvestments Group is bekend van onder meer de retailketen Coolcat, MS Mode, America Today en Sapph.

Eerder deed Jaco kwantitatieve bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna had hij diverse directiefuncties bij Esso/Exxon, waaronder commercieel directeur Benelux. Verder was hij partner bij KPMG Consulting en groepsdirecteur bij Vendex KBB Speciaalzaken alvorens hij de overstap maakte naar Coolinvestments Group.

Jaco heeft veel ervaring in snel veranderende markten zoals Retail en is als eigenaar/investeerder verder nauw betrokken bij diverse Fintech bedrijven.