Commissarissen

Cees Welten 
Lid van de Raad van Commissarissen

Cees Welten trad 1 januari 2017 toe tot de Raad van Commissarissen. Cees richtte het bedrijf in 1992 op. Welten begon als aanbieder van opleidingen in de financiële sector. Snel daarna werd de detacheringstak opgericht, die zou uitgroeien tot het meest omvangrijke bedrijfsonderdeel.

Als CEO was Cees de architect van het Welten zoals we dat vandaag de dag kennen. De laatste jaren leidde hij het bedrijf in de richting van een bredere profilering, met meer spreiding in activiteiten en inkomsten. In 2012 nam Welten klantcontactorganisatie Capter over en in 2014 volgde de samenwerking met het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans

Cees Welten behoudt een meerderheidsbelang en vervult een algemene adviesrol binnen de organisatie. 

Tobias Walraven 
Lid van de Raad van Commissarissen

Tobias Walraven trad eind 2016 toe tot de Raad van Commissarissen van Welten. Tobias is Managing Director van TWC Holding, een consortium van bedrijven gespecialiseerd in e-commerce, online marketing en digital engagement. Verder is Tobias adviseur van diverse bedrijven die opereren op het snijvlak van IT en CRM.

In 1985 richtte Tobias Walraven SNT Group N.V. op, de eerste dienstverlener op het gebied van CRM in Nederland. Daarna was hij als bestuurder, investeerder en adviseur betrokken bij diverse organisaties. Tobias is geen onbekende van Welten, hij was eerder betrokken bij Weltendochter Capter en vervulde in 2013-2014 al een commissariaat.

Tobias vervult een algemene adviesrol bij het vernieuwen van het merk en de doorontwikkeling van de dienstverlening van Welten die zich richt op het digitale kanaal.

Ronald Slaats
Lid van de Raad van Commissarissen


Ronald Slaats trad in mei 2014 toe tot de Raad van Commissarissen van Welten. Hij vervulde van 1986 tot 2013 diverse rollen in binnen- en buitenland voor De Lage Landen; de laatste vier jaar was hij CEO van DLL.

Ronald is lid van de Raad van Bestuur van LeaseEurope, voorzitter van de Raad van Bestuur van Netherlands American Community Trust en lid van de Raad van Commissarissen van Pallieter Group B.V.

Met zijn brede kennis en ervaring in de financiële sector – onder meer op het gebied van verkoop, marketing, innovatie en technologie – completeert Ronald Slaats de Raad van Commissarissen van Welten.

Jaco Scheffers
Lid Raad van Commissarissen

Jaco Scheffers trad in mei 2016 toe tot de Raad van Commissarissen van Welten. Jaco, gespecialiseerd in (financieel) strategische projecten, waaronder fusie/overnames is sinds 2004 CFO/COO van Coolinvestments Group. Coolinvestments Group is bekend van onder meer de retailketen Coolcat, MS Mode, America Today en Sapph.

Eerder deed Jaco kwantitatieve bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna had hij diverse directiefuncties bij Esso/Exxon, waaronder commercieel directeur Benelux. Verder was hij partner bij KPMG Consulting en groepsdirecteur bij Vendex KBB Speciaalzaken alvorens hij de overstap maakte naar Coolinvestments Group.

Jaco heeft veel ervaring in snel veranderende markten zoals Retail en is als eigenaar/investeerder verder nauw betrokken bij diverse Fintech bedrijven.