Over Welten

De financiële sector is meer dan ooit in beweging. Om als dienstverlener uw toegevoegde waarde te behouden en concurrenten voor te blijven, moet snel en efficiënt worden ingespeeld op veranderingen. Welten helpt u daarbij, met oplossingen op het vlak van flexibele capaciteit en een projectmatige aanpak die concreet resultaat oplevert.

 

Verandering is de nieuwe constante in de financiële dienstverlening. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, de sector wordt blijvend geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe marktpartijen doen hun intrede en het gedrag van consumenten verandert snel. Welten is er om financieel dienstverleners te helpen effectief om te gaan met deze uitdagende omstandigheden. Dat doen we met een in de markt unieke combinatie van diensten, waarmee we opdrachtgevers op diverse vlakken ondersteunen.

De Nieuwe Financieel Professional

Projectorganisatie en expertise van operationele processen

Financiële opleidingen en incompany leeroplossingen

De Nieuwe Financieel Professional

Ontwikkeling staat centraal in de carrière van iedere Weltenprofessional. Naast vakinhoudelijke bekwaamheid besteden we daarbij nadrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden die juist in deze tijd van financieel professionals worden gevraagd. Samenwerking, zelfsturing en ontwikkeling, probleemoplossend vermogen, verbinden en verbeteren: het zijn sleutelcompetenties waaraan nadrukkelijk aandacht wordt besteed in onze opleidingsprogramma's. 

 

Integrale oplossingen

Welten levert projectmatige oplossingen voor business procesuitdagingen. Na een introductiegesprek en inventarisatie komen we met een voorstel om werkzaamheden en processen slimmer te organiseren. Er kan gekozen worden voor uiteenlopende samenwerkingsvormen, zoals detachering, outsourcing, managed insourcing, of een combinatie hiervan.   

 

Financiële opleidingen en incompany leeroplossingen

Via training en opleiding door ons opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans zorgen we ervoor dat onze professionals beslagen ten ijs komen en aan alle vakbekwaamheidseisen voldoen. Regelmatig worden rondom projecten en campagnes maatwerk leer- en trainingsprogramma's ontwikkeld, waaraan ook de workforce van onze opdrachtgever deelneemt. 

Ons verhaal

Welten is in 1992 opgericht door Cees Welten als opleidingsinstituut voor de financiële sector. In 1995 heeft Welten zijn diensten uitgebreid met het inzetten van ervaren, gekwalificeerde financiële professionals. Eind 2012 werd klantcontactspecialist Capter onderdeel van Welten, waarmee projectmatige sourcing onderdeel werd van het dienstenportolio. In 2014 is ook Dukers & Baelemans toegetreden en kreeg de huidige combinatie van diensten definitief vorm. 

 

MVO en duurzaamheid
Welten draagt MVO en duurzaamheid een warm hart toe. Wij maken dit aantoonbaar via het MVO-Register (voorheen: FIRA Extended report 'Zilver'). Onze Score card en ons CSR report zijn inzichtelijk via de Stichting MVO Register en kunnen op aanvraag beschikbaar gesteld worden.

“De kracht van Welten schuilt in de combinatie van diensten en expertise van operationele processen en projecten.”

Vacatures stafposities

Business Intelligence Specialist
Agile Coach

Van gedachten wisselen?

Onze business consultant gaat graag met je in gesprek!
Jacco Vermeer
Business Consultant

06 46 33 82 97
j.vermeer@welten.eu

Bekijk onze verhalen

Wilt u weten hoe onze dienstverlening er in de praktijk uitziet, bekijk dan de cases over de opdrachten die we voor financieel dienstverleners uitvoeren.
Naar Projecten
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram