In de media (Erkend): Zijn wonen en inkomen geen thema's bij de kiezers?

Op 15 maart gaat Nederland naar de stembus om een nieuwe regering te kiezen. De spotjes van de politieke partijen besteden uitgebreid aandacht aan thema’s als veiligheid, immigratie, Europa, baanzekerheid en betaalbare zorg. Daarnaast worden we opgeroepen allemaal ‘normaal’ te doen. Onze financiële huishouding lijkt helemaal geen thema meer. Dit is wel eens anders geweest. De financieel adviseur weet zich nog goed te herinneren hoe het H-woord eens een belangrijk thema was.

In dit artikel maakt Mark Dukers namens Dukers & Baelemans duidelijk dat de financiële huishouding van Nederlandse burgers nog steeds een belangrijk thema is voor politieke partijen. Tenminste, als we wat verder doorgraven. Diep weggestopt in de partijprogramma’s zijn ook behoorlijke verschillen tussen de politieke partijen zichtbaar.

Lees het gehele artikel >>>

Eén week na de Tweede Kamerverkiezingen op 22 maart is het SEH Lentecongres in het NBC in Nieuwegein. Dukers & Baelemans is hoofdsponsor van dit congres. Op dat moment weten we wie de winnaars zijn en wie de verliezers. Maar wat betekent de uitslag voor een mogelijke of juist onmogelijke nieuwe regering? Wat betekent de uitslag voor de financiële positie van uw klant? Bij de start van het SEH Lentecongres zullen Ferry Mingelen en specialisten van Dukers & Baelemans proberen de financiële gevolgen van de verkiezingsuitslag te duiden.

Laat hier uw reactie achter!