Welten in actie tijdens De week van het geld

Afgelopen week startte voor de 7de keer De week van het geld. Gastdocenten van verschillende banken, verzekeraars en ook van Welten gaven les aan meer dan 5.000 groepen door het hele land.

Het doel van deze themaweek is om leerlingen te leren omgaan met geld. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

Maakt geld gelukkig?
Maakt geld gelukkig is het thema van dit jaar. Of geld wel of niet gelukkig maakt, is niet zo makkelijk te beantwoorden. Voor iedereen betekent geluk iets anders. Het is wel bewezen dat mensen, die goed kunnen omgaan met geld, meestal minder zorgen hebben. Daardoor zijn ze vaak gelukkiger.

Welten
Welten voelt de verantwoordelijkheid om zich als bedrijf dienstbaar op te stellen naar de samenleving. Welten streeft naar een grote mate van professionaliteit. Door ervaring, creativiteit, innovatie en vooral door te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, halen de medewerkers het beste uit zichzelf. Deze passie voor het werk gebruiken zij ook in projecten. Zo zijn tal van Weltenaren betrokken bij verschillende initiatieven om vanuit hun passie bij te dragen aan de maatschappij. Ook voor de Week van het Geld. Diverse Weltenaren bundelen hun krachten om de consument 'wijzer in geldzaken' te maken. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.

Laat hier uw reactie achter!