Welten actief tijdens De Week van het Geld

De Week van het geld is een initiatief van Wijzer in geldzaken om kinderen in het basisonderwijs te leren omgaan met geld. In 2016 vindt deze nationale projectweek plaats van 14 tot en met 18 maart. Door kinderen al jong financieel bewust te maken, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

Gastlessen
Veel activiteiten tijdens de Week van het geld vinden plaats in de klas. Medewerkers van banken verzekeraars en dus ook Welten verzorgen op aanvraag gastlessen en workshops op basisscholen door heel het land.

Welten voelt de verantwoordelijkheid om zich als bedrijf dienstbaar op te stellen naar de samenleving. Welten streeft naar een grote mate van professionaliteit. Door ervaring, creativiteit, innovatie en vooral door te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, halen de medewerkers het beste uit zichzelf. Deze passie voor het werk gebruiken zij ook in projecten. Zo zijn tal van Weltenaren betrokken bij verschillende initiatieven om vanuit hun passie bij te dragen aan de maatschappij. Ook voor de Week van het Geld. Diverse Weltenaren bundelen hun krachten om de consument 'wijzer in geldzaken' te maken. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.

Laat hier uw reactie achter!