Welten actief tijdens De week van het geld

De Week van het geld is een initiatief van Wijzer in geldzaken om kinderen in het basisonderwijs te leren omgaan met geld. In 2017 vindt deze nationale projectweek plaats van 27 tot en met 31 maart. Door kinderen al jong financieel bewust te maken, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

Veel activiteiten tijdens de Week van het geld vinden plaats in de klas. Medewerkers van banken, verzekeraars en ook professionals van Welten en Dukers & Baelemans verzorgen op aanvraag gastlessen op basisscholen door heel Nederland. Met zo’n 6.600 gastlessen op basisscholen was De week van het geld 2016 een groot succes!

Over Wijzer in geldzaken
Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van het platform. www.wijzeringeldzaken.nl

Over Welten
Welten voelt de verantwoordelijkheid om zich als bedrijf dienstbaar op te stellen naar de samenleving. Welten streeft naar een grote mate van professionaliteit. Door ervaring, creativiteit, innovatie en vooral door te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, halen de medewerkers het beste uit zichzelf. Deze passie voor het werk gebruiken zij ook in projecten. Zo zijn tal van Weltenaren betrokken bij verschillende initiatieven om vanuit hun passie bij te dragen aan de maatschappij. Ook voor de Week van het Geld. Diverse Weltenaren bundelen hun krachten om de consument 'wijzer in geldzaken' te maken. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.

Laat hier uw reactie achter!