Welten aanwezig bij het Risk & Compliance Jaarcongres

Vandaag is Welten als partner aanwezig op het Risk & Compliance Jaarcongres. Het congres vindt plaats op het Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn. Het thema: Bestrijding Financial Economic Crime

Het congres start met een gevarieerd, interactief programma met topsprekers zoals keynotes Aldo Verbruggen,  Juliëtte van Doorn (De Nederlandsche Bank) en Monica Monaco, die de Europese aanpak FEC gaat toelichten. In de avonduren wordt het programma afgesloten met een networking diner met daarbij het Professorendebat over de “Bestrijding Financial Economic Crime”.

Welten is sinds 1992 een toonaangevende partner op het gebied van capaciteit, opleiding en financieel klantcontact voor professionals en financiële instellingen. De interim professionals van Welten zijn hbo/wo opgeleid, voldoen aan de wettelijke vakbekwaamheidseisen en zijn direct inzetbaar bij  relaties.

Het groeiende regelgevingsklimaat, de toename van de zakelijke complexiteit en de focus op aansprakelijkheid hebben gevolgen voor organisaties die een groot aantal bestuurders, risico en compliance initiatieven moeten doorvoeren. De daarmee gepaard gaande implementatietrajecten, reviewactiviteiten en dataverrijkingsopdrachten verlangen de inzet van deskundige professionals.

Samen met het opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans richt Welten zich op de persoonlijke groei van de financiële professional en de ontwikkeling van de financiële branche. Welten is in staat om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de actuele uitdagingen van hun relaties.

Laat hier uw reactie achter!