SupersnelWftProfessional #Nieuwegein editie

Na een succesvolle eerste editie van het SupersnelWftProfessional event in Amsterdam organiseren we het event gewoon nog een keer. De tweede editie zal plaatsvinden in Nieuwegein. Ben jij afgestudeerd en klaar voor een carrière in de financiële dienstverlening? Welten biedt jou op dinsdag 17 oktober 2017 de unieke kans om kosteloos en in één dag jouw diploma Wft Basis te behalen. 

Dit Wft-diploma is onmisbaar en verplicht voor iedere Young Professional die een carrière wil starten binnen de financiële dienstverlening. Of je nu door wilt groeien binnen retail banking, hypotheken, financieringen, verzekeringen of pensioenen; je kan jouw carrière niet beter starten dan met het behalen van je diploma Wft Basis.

Hoe werkt het?
Je ontvangt van ons de inloggegevens voor het online leerplatform. Hiermee kun je in je eigen tijd en in je eigen tempo jezelf voorbereiden op het speciaal samengestelde programma, waarin je in één dag je diploma gaat behalen. Deze dag vindt plaats in Amsterdam.

Dagprogramma:
- Ontvangst en kennismaking
- Training deel I
- Lunch
- Training deel II
- Laatste voorbereiding
- Examen

Aan het eind van de dag ontvang je de uitslag en proosten we op jouw behaalde diploma. Tijdens de borrel bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de unieke detacherings- en opleidingscombinatie van onze organisatie.

Meedoen? Schrijf je hier in!

Laat hier uw reactie achter!