SEH congres 2016: Het nieuwe normaal

Woensdag 15 juni organiseert Stichting Erkend Hypotheekadviseur de 12de editie van het SEH congres in het NBC in Nieuwegein. Dit jaar staat het thema ‘Het nieuwe normaal’ centraal. 

Wij, als hoofdsponsor van dit congres bieden tussen 11.30 en 12.15 uur een exclusieve Masterclass aan over het onderwerp ‘Wil de echte adviseur opstaan?’. Bovendien zijn wij ook aanwezig met een stand op het Informatieplein.

Masterclass | Wil de echte adviseur opstaan?
Als (financieel) adviseur gaat u een fantastische toekomst tegemoet! De seinen voor uw beroep staan op groen. Maar, zo stelt het uitgebreide rapport ‘The Future of Jobs’ van het World Economic Forum (jan 2016), de adviseur van 2020 is dan wel van een ander kaliber dan de huidige. Hij/zij is sociaal zeer vaardig/intelligent, is creatief en weet complexe problemen op te lossen. In het Nieuwe Normaal vragen kritische klanten om intelligente oplossingen voor hun financiële levensvragen. Bent u die adviseur?

Hoofdsponsor Dukers & Baelemans verzorgt in samenwerking met Paul Kop, lector in Talentmanagent aan de Universiteit van Leiden, een exclusieve Masterclass voorafgaand aan de start van het SEH congres. Een Masterclass in de vorm van een theatervoorstelling! Acteurs kruipen in de huid van de klant en in die van de adviseur. Confronterend, altijd herkenbaar en soms ook hilarisch. Chris Baelemans en Paul Kop vertalen deze klantsituaties naar uw toekomstige adviespraktijk. Wees er snel bij. Het aantal plekken voor deze ‘theatervoorstelling' is beperkt.

Verder op het programma
Met liefst 16 top-masterclasses. Variërend van inspiratie en innovatie via bijvoorbeeld Google, Jungo, HUISMERK, BijBouwe, tot sessies over kansrijke markten als 50-plussers en zelfstandigen, de realiteit van virtual reality en hoogwaardige, vakinhoudelijke sessies over bijvoorbeeld rentemiddeling, echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of vermogensoverdracht.

Tel daarbij op een prikkelend plenair programma over de woningmarkt en uw advieskansen in het nieuwe normaal en Jan Jaap van der Wal als cabareteske uitsmijter, dan mag u als Erkend adviseur niet ontbreken.

Bekijk het volledige programma op http://www.sehcongres2016.nl

Laat hier uw reactie achter!