Persbericht: Nieuw DSI-register voor vermogensplanners

Per 7 juli 2016 introduceert DSI een nieuw register, het DSI-register voor vermogensplanners. Vermogensplanners kunnen zo toetreden tot het DSI-register Vermogensplanner. Financieel opleider Dukers en Baelemans is trots dat dit initiatief tot een post HBO Leergang Vermogensplanner nu een breed draagvlak heeft gekregen door een register van het gerenommeerde DSI.

Toetreding tot het register is onder andere mogelijk voor vermogensplanners die een door het CPION  erkende Post HBO Leergang Vermogensplanner hebben gevolgd. In deze leergang moeten de eind- en toetstermen van het DSI-register Vermogensplanner zijn verwerkt.

In 2011 startte Dukers & Baelemans met de nu nog steeds populaire leergang vermogensplanner. De eerste deelnemers hebben na het voltooien van de leergang de Stichting Federatie VermogensPlanners opgericht. Deze stichting is in samenwerking met de DSI verantwoordelijk voor de start van het nieuw onafhankelijke DSI-register voor vermogensplanners.

Dit register is een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de markt, waarbij voor de vermogende particulier en ondernemer de brug wordt geslagen tussen financiële planning, beleggingsadvies en vermogensbeheer. De cliëntdoelgroep is in de leergang duidelijk omschreven, met een vermogen van ten minste € 500.000. Met deze leergang wordt een duidelijke specialisatie voor de doelgroep bereikt.

Laat hier uw reactie achter!