In de media (Erkend): De adviseur van de toekomst

Dukers & Baelemans verzorgt op het SEH congres een exclusieve Masterclass over de adviseur van de toekomst. Wie is dat? Aan welke eisen moet die adviseur voldoen? En wat verwacht de klant? Frank Paalman, financieel adviseur en trainer/ontwikkelaar bij Dukers & Baelemans, geeft een voorproefje. Ook reageert de Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar 2013 op de drie klantervaringen.

De adviseur van 2020 is van een ander kaliber dan die van vandaag. Het recente rapport ‘The Future of Jobs’ van het World Economic Forum, gebaseerd op wereldwijd onderzoek onder de werkgevers, laat zien dat er morgen, maar ook al vandaag, behoefte is aan sociaal vaardige, intelligente en creatieve adviseurs. Die klantbehoefte moet u vertalen naar uw toekomstige adviespraktijk.

Andere focus
Voorop staat dat contactuele eigenschappen bij advies minstens zo belangrijk zijn als kennis. “En die vaardigheden worden alleen maar belangrijker, doordat de klant kritischer is geworden en de wereld steeds meer digitaliseert. Dat neemt niet weg dat de vakinhoudelijke klant belangrijk blijft. De competenties van een goede adviseur veranderen in basis niet, maar de focus ligt op een ander terrein. Lees verder>>

Exclusieve Masterclass: ‘Wil de echte adviseur opstaan?’

Hoofdsponsor Dukers & Baelemans verzorgt in samenwerking met Paul Kop, lector  in Talenmanagement aan de Universiteit van Leiden, een exclusieve Masterclass voorafgaand aan de start van het SEH congres (van 11.30 tot 12.15 uur). Een Masterclass in de vorm van een theatervoorstelling! Acteurs kruipen in de huid van de klant en in die van de adviseur. Confronterend, altijd herkenbaar en soms ook hilarisch. Chris Baelemans en Paul Kop vertalen deze klantsituaties naar uw toekomstige adviespraktijk. Wees er snel bij. Het aantal plekken voor deze ‘theatervoorstelling' is beperkt. Bekijk het complete programma op www.sehcongres2016.nl en schrijf je in!

Laat hier uw reactie achter!