In de media (Banken.nl): Deelnemers Welten Summer Course 2016 delen ervaring

Om meer te weten te komen over de Summer Course 2016 van Welten, ging Banken.nl in gesprek met Rachel van Bunschot, recruiter bij de financieel opleider en detacheerder. Ook peilde Banken.nl hoe de deelnemers Sophie Klaassen en Niels van Bakel het vijfdaagse opleidingsprogramma hebben ervaren.

1) Rachel, kun je iets vertellen over de Summer Course van Welten?
“Tijdens de Summer Course maken studenten op onze Campus gedurende vijf intensieve dagen uitgebreid kennis met het werkveld van de financiële dienstverlening. Zij nemen deel aan praktijkgerichte workshops, trainingen en inspirerende presentaties. Daarnaast biedt Welten hen de mogelijkheid om op een informele manier aan hun netwerk te bouwen en ervaren financieel professionals te ontmoeten.

De deelnemers gaan gedurende deze week ook aan de slag met een financieel inhoudelijke uitdaging: de Summer Course Challenge! In teamverband wordt gewerkt aan een actuele klantcase, die volledig draait om een ondernemer die voor diverse financiële uitdagingen komt te staan, zowel met zijn bedrijf als in zijn gezinssituatie. Vanuit de disciplines Particulier Bankieren, Zakelijk Bankieren en Verzekeringen gaan zij met deze casus aan de slag. In iedere stap worden de deelnemers begeleid door onze trainers met een flinke dosis praktijkervaring. Lees verder>>

Laat hier uw reactie achter!