Dukers & Baelemans opnieuw Cedeo erkend

Dukers & Baelemans, onderdeel van Welten, heeft opnieuw het Cedeo-keurmerk voor Bedrijfsopleidingen Open en Bedrijfsopleidingen Maatwerk verkregen.

Om deze erkenning te verkrijgen zijn verschillende opdrachtgevers en cursisten door Cedeo ondervraagd over de kwaliteit van de dienstverlening van Dukers & Baelemans. Van de ondervraagden dient minimaal 80 % aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over de dienstverlening en kwaliteit. Voor het open aanbod is 89,3% tevreden tot zeer tevreden, voor de incompany opleidingen is de score 86,7%.

De Cedeo-erkenning is een belangrijke maatstaf voor kwaliteit, die in kaart wordt gebracht door een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek ten aanzien van de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Onder andere werd ingegaan op de kwaliteit en tevredenheid over het lesprogramma, het lesmateriaal, de accommodaties en de prijs-kwaliteitverhouding. De erkenning is verleend van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018 voor de Maatwerk en Open opleidingen van Dukers & Baelemans.

Laat hier uw reactie achter!