Collega Sifra van Dalen over haar toekomstige rol als adviseur Consumptief Krediet

Sifra van Dalen (24 jaar): Ondanks het feit dat ik Bedrijfscommunicatie en Digitale Media heb gestudeerd ben ik na mijn studie via via in de financiële sector terecht gekomen. In eerste instantie werkte ik als adviseur particulieren bij een grote bank maar omdat ik meer afwisseling in werkzaamheden zocht besloot ik om bij Welten te gaan werken.

Mijn interesse gaat het meest uit naar het specialisme hypotheken. Bij Welten kreeg ik de kans om te starten als hypotheekacceptant. Dit heb ik in totaal 2 maanden gedaan in Nijmegen. Ik had tijdens de start van de opdracht nog geen ervaring in deze rol. Alle werkzaamheden waren dus helemaal nieuw voor mij en alle hulp van collega’s was welkom. Met sommige collega’s heb ik gedurende de opdracht een band opgebouwd, die band onderhoud ik door regelmatig app contact en af en toe een etentje.

Het leuke aan het werken bij Welten vind ik het feit dat ik bij verschillende bedrijven kan binnenkijken en meedraaien, hierdoor zijn mijn taken nooit gelimiteerd. Daarnaast heb ik bij Welten voor iedere nieuwe opdracht een sollicitatiegesprek, ik leer dus iedere keer weer om mezelf te presenteren en pitchen.

Aanstaande maandag start ik als adviseur Consumptief Krediet, ik heb zin in een nieuwe uitdaging binnen een nieuwe organisatie. Waar ik mezelf over 5 jaar zie? Ik hoop veel opdrachten te hebben vervuld binnen de richting hypotheken, als acceptant of wellicht als adviseur. Daarnaast lijkt het me leuk om alle kennis die ik dan heb opgedaan over te brengen op nieuwe collega’s in de rol van coach of trainer.

Laat hier uw reactie achter!