Collega Rianne Kleijn Hesseling over haar rol als Adviseur Particulieren

Collega Rianne Kleijn Hesseling over haar rol als Adviseur Particulieren:
Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die via Welten werkt en hij vertelde mij dat hij verschillende opdrachten binnen de financiële sector vervult. Dit sprak me direct aan en ik besloot Welten te gaan volgen via Facebook en LinkedIn. Via de Social Media kanalen volgde ik laatste ontwikkelingen in de organisatie. Na het afronden van mijn studie Bedrijfskunde MER werd ik via Linkedin uitgenodigd door recruiter Rachel. Ik vond het leuk om eens met haar in gesprek te gaan over mijn mogelijkheden bij Welten. Na twee goede gesprekken met Rachel en Helen sprak het vakgebied Particulieren mij direct aan en besloot ik om bij Welten aan de slag te gaan.

Na twee gezellige weken op de Welten Campus in Vessem werk ik intussen alweer bijna drie weken als Adviseur Particulieren. Ik help klanten met de dagelijkse bankzaken. Ik leer nu vooral veel van het luisteren naar - en meekijken met ervaren collega’s. Ook de Wft-trainingen en de voorbereidingen tijdens mijn eerste twee weken bij Welten hebben mij geholpen bij het vervullen van deze opdracht. De opdracht bevalt me goed, ik moet alleen wel wennen aan de reisafstand. Ik woon namelijk zelf in Breda en werk nu in Purmerend. Het is voor mij niet praktisch om iedere dag op en neer te rijden, dus verblijf ik doordeweeks in een hotel. Het voordeel van in een hotel verblijven is dat ik nu in de avonduren in alle rust kan leren voor de Wft examens. Maar zodra ik mijn Wft diploma’s heb behaald ben ik zeker van plan om in mijn vrije uren de omgeving van Purmerend te verkennen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Recruiters Jasper van Beers en Rachel van Brunschot komen graag met je in contact om jouw mogelijkheden binnen Welten te bespreken. Je kunt ze bereiken op 0497-594920 of per e-mail via recruitment@welten.eu. Of bekijk jouw mogelijkheden op www.werkenbijwelten.eu/traineeships.

Laat hier uw reactie achter!