Collega Mariëlle van der Vlist over haar rol als Assistent Private Banking

Collega Mariëlle van der Vlist over haar rol als Assistent Private Banking

Mariëlle vind je in het weekend in een klein cafeetje waar ze kan borrelen met vrienden. Haar favoriete levensmotto jobs fill your pocket, adventures fill your soul verklaart dat ze naast het werken bij Welten regelmatig een reis maakt om nieuwe culturen te ontdekken. Tijdens het werken bij Welten staat persoonlijke service bij haar altijd voorop, ze krijgt energie van klantcontact en het leveren van een positieve klantbeleving service.

Mariëlle: Als Assistent Private Banking voer ik ondersteunde taken uit voor de Adviseurs Private Banking Wonen. Op deze manier krijg ik een goed beeld van de werkzaamheden van de adviseurs en geeft het mij de mogelijkheid om adviesgesprekken bij te wonen. Ik vervul de opdracht met als doel op korte termijn door te stromen naar Adviseur Wonen. Omdat ik nog niet goed weet binnen welk vakgebied ik me verder wil ontwikkelen heb ik voor Welten gekozen. Het aanbod aan verschillende opdrachtgevers en opdrachten bij Welten is divers en ik kan in korte tijd meedraaien op verschillende afdelingen, bij verschillende opdrachtgevers.

Ik kom eigenlijk uit de hotellerie en ben van nature een gastvrij persoon. Ik ben gewend om tijdens fysieke contactmomenten een band op te bouwen met klanten. Op dit moment werk ik veel met Webex en moet ik leren om een online band met de klant op te bouwen. Voor mij een leuke uitdaging! Mijn ultieme doel is toch om de klant helpen bij de financiële beslissingen. Het maken van financiële beslissingen is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Neem bijvoorbeeld de aankoop van een woning: een impactvolle gebeurtenis voor een klant. De klant wil verhuizen en klussen en wil niet bezig zijn met zijn of haar hypotheek. Ik vind het leuk om dit financiële proces soepel te laten verlopen voor de klant. Het centraal stellen van de belangen van de klant en zijn of haar verwachtingen overtreffen is voor mij het ultieme doel. Zodat de klant kan genieten van de aankoop van zijn droomwoning.
 

Laat hier uw reactie achter!