Collega Kitty van Asten over haar rol als receptioniste

Mijn eerste kennismaking met Welten was 15 jaar geleden, ik was toen stagiaire. Na het afronden van mijn opleiding Marketing Management heb ik bij verschillende lokale banken gewerkt. Na enkele jaren besloot ik weer voor Welten te gaan werken. Met heel veel plezier heb ik veel opdrachten vervuld bij de toonaangevende financiële instellingen door heel Nederland.

In deze periode heb ik me ontwikkeld van service medewerkster tot hypotheekspecialist en coach. Het allerleukste aan mijn tijd als Interim Professional vond ik de vele verschillende mensen die ik heb leren kennen, met sommige heb ik zelfs nog steeds contact.

Nu, enkele jaren later werk ik weer voor Welten, maar dan als receptioniste. De weken dat er trainees in huis zijn voel ik me meer een gastvrouw dan een receptioniste, ik help ze namelijk graag op weg binnen de Welten Campus. Door mijn rol als receptioniste hoor en zie ik veel en maak ik van dichtbij mee hoe trainees in hun eerste weken op de Welten Campus in Vessem al snel een hechte groep vormen.  Ook merk ik dat het af en toe hard werken is voor de trainees, bijvoorbeeld tijdens de proeve van bekwaamheid. Ik zie dan de gespannen gezichten voorafgaand aan het gesprek en blijdschap of opluchting als ze zijn geslaagd. Het doet mij denken aan heel wat jaren geleden, toen ik zelf startte als trainee.

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Recruiters Jasper van Beers en Rachel van Brunschot komen graag met je in contact om jouw mogelijkheden binnen Welten te bespreken. Je kunt ze bereiken op 0497-594920 of per e-mail via recruitment@welten.eu. Of bekijk jouw mogelijkheden op www.werkenbijwelten.eu/traineeships.

Laat hier uw reactie achter!