Collega Gerard Pruijsen over zijn rol als manager en matcher bij Welten

Collega Gerard Pruijsen over zijn rol als manager en matcher bij Welten:
Mijn eerste intakegesprek met Welten vergeet ik nooit meer. Het was in de zomer van 2011 toen de manager van Welten mij vroeg wat mijn ambities op lange termijn waren. Ik was toen 21 en had mijn ambities nog niet duidelijk voor ogen. Wel wist ik zeker dat ik zoveel mogelijk wilde leren, met als doel om kennis te maken met verschillende vakgebieden, functies en mensen. Mijn overtuigingskracht tijdens dat intakegesprek heeft ervoor gezorgd dat ik mocht starten bij Welten. Met functies als Verkoop en Servicemedewerker, Assistent Private Banking, coach van Trainees en Assistent Financieel Advies voor meerdere opdrachtgevers heb ik in vijf jaar tijd veel ervaringen opgedaan. Het coachen van trainees vond ik de leukste opdracht. Het geeft mij voldoening om te zien hoe ik met mijn ervaring collega’s kan inspireren.

Nu, precies vijf jaar na mijn eerste intakegesprek, ben ik op mijn 26e manager en matcher bij Welten. Het klinkt misschien cliché, maar mijn dubbele functie binnen Welten is uitdagend en afwisselend. Van het matchen van collega’s met de juiste opdracht, tot administratie, tot het persoonlijke contact met collega’s en opdrachtgevers. Het behoort allemaal tot de dagelijkse werkzaamheden als matcher/manager. Het matchen van collega’s kan niet zonder het goed kennen van de collega’s. Ik vind het daarom erg belangrijk om nieuwe collega's tijdens het traineeship beter te leren kennen. Dit doe ik door het informele contact tijdens de verschillende diners en de borrel na afloop van een intensieve trainingsdag.

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Recruiters Jasper van Beers en Rachel van Brunschot komen graag met je in contact om jouw mogelijkheden binnen Welten te bespreken. Je kunt ze bereiken op 0497-594920 of per e-mail via recruitment@welten.eu. Of bekijk jouw mogelijkheden op www.werkenbijwelten.eu/traineeships.

Laat hier uw reactie achter!