Afslag Vessem

Wekelijks starten er nieuwe, ambitieuze professionals bij Welten. Om iedere collega de mogelijkheid te geven de organisatie en collega’s beter te leren kennen organiseert Welten: Afslag Vessem. De naam is te danken aan de vestgingsplaats van Welten (een dorp gelegen tussen Eindhoven en Tilburg).

Collega Brigitte Everhartz was bij de laatste editie van Afslag Vessem. Hieronder vertelt ze over haar ervaringen:
Ik ben in juli 2016 in dienst gekomen bij Welten en werk momenteel in Nijmegen. Samen met collega Marlies Spronk nam ik deel aan Afslag Vessem. Ik was benieuwd naar mijn collega’s die in Vessem werken en Interim collega’s die in opdracht werken in het land.

Afslag Vessem startte op maandagavond met een goed diner, gemaakt door Piet (de Chef Kok van Welten). Tijdens het diner leerden we nieuwe collega’s kennen en direct na het eten kregen we een rondleiding door het hoofdkantoor.De rondleiding eindigde in Carpe Diem; het stamcafé dat is gevestigd in het hoofdkantoor van Welten. Cees Welten verwelkomde alle deelnemers en vertelde over de oprichting en ontwikkeling van de organisatie. Een inspirerend verhaal dat me een betere indruk van de ontwikkeling en historie van het bedrijf gaf. Een bedrijf waarvoor ik graag wil werken!

We sloten de avond af met een potje biljarten en de nodige borrels. Vervolgens had iedereen de gelegenheid om te overnachten in het hotel van Welten (het hotel is ook gevestigd op de locatie van Welten in Vessem).

Dag twee startte met een goed verzorgd ontbijt. Direct na het ontbijt namen managers Rianne, Alexandra en Chris ons mee in de ontwikkelingen binnen de verschillende Business Lines van Welten: Detachering, Capter en Dukers & Baelemans.

In de middag liet manager Edwin Koutstaal ons nadenken over De Nieuwe Financieel Professional ®. Hoe ziet deze er volgens jou uit? Goed om betrokken te worden bij de speerpunten binnen de organisatie. Collega Hans Dekker sloot de dag af met een kennissessie over de belangrijkste Prinsjesdagwijzigingen.

Afslag Vessem was superleuk en nuttig. Een mix van collega’s leren kennen, kennis opdoen en biertjes drinken en niet geheel onbelangrijk: het bedrijf beter leren kennen.

Laat hier uw reactie achter!