1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. #WerkenbijWelten: Marloes / Content marketeer

Marloes / Content marketeer

#WerkenbijWelten

Een uurtje sparren met collega’s laat Marloes Bomer bruisen van ideeën. Ze werkt sinds september 2021 als content marketeer bij Welten Groep. Met mooie verhalen en goede inhoudelijke content hoopt ze jou te overtuigen om bij Welten te komen werken.

Wie ben je en wat doe je bij Welten?

Ik ben Marloes Bomer en werk als content marketeer bij Welten en Dukers & Baelemans. Ik woon op kruipafstand van ons kantoor in Den Bosch en ben een echte boekenwurm.

 

Bij Welten is ontzettend veel te doen, dus ik doe van alles. Ik zorg bijvoorbeeld voor de content die je tegenkomt als je met Welten in aanraking komt. Die artikelen of video’s gaan (hopelijk) over alles wat je zou willen weten als je een baan overweegt in finance, compliance & risk of business IT. De ene keer schrijf ik zelf, de andere keer laat ik iets maken.

 

Altijd met het doel te laten zien dat werken bij Welten echt een heel goed idee is! Het is een club die staat voor persoonlijke ontwikkeling waarbij je echt zelf de regie over je carrière kunt pakken. Het is veel meer dan detacheren alleen.

Wat is er leuk aan werken bij Welten?

Zo veel! De mensen vooral 😊 Echt iedereen is vriendelijk en enthousiast. En veel zaken zijn ook gewoon goed geregeld, op dag 1 stond m’n laptop al startklaar op me te wachten. Thuiswerken is geen enkel probleem en op kantoor zijn de voorzieningen (inclusief de koffie) dik voor elkaar.

 

Ik word ook heel blij van de traineeships en het young professional programma. Die zitten goed in elkaar en laten mensen echt groeien. Dat is heel mooi om te zien!

“Het sparren met collega’s over de invulling van onze plannen geeft me ook veel energie.”

Wat vind je leuk aan je baan?

Ik ben van de roze draden (ja, dat roze is bewust 😊) en van het mensen helpen. Ik vind het mooi om een merk te versterken door kernwaarden subtiel terug te laten komen, losse eindjes vast te knopen en alle mogelijke vragen te beantwoorden. Bij Welten krijg ik daar volop gelegenheid voor.

 

Het sparren met collega’s over de invulling van onze plannen geeft me ook veel energie. Ik vind het mooi om te zien dat je daarmee een plan eigenlijk altijd sterker maakt en het laat mijn radertjes extra draaien. Na zo’n sessie bruis ik meestal van de ideeën.

 

En het team! Ons team is nog best nieuw en we zijn dus ook nog echt aan het ontdekken hoe ons team werkt. Ik vind dat leuk. Ik zie ons echt groeien als team, we werken steeds gerichter aan onze doelen. Het wordt steeds professioneler. En ja, natuurlijk gaat dat met ups en downs, maar samen komen we er wel!  

Ook werken bij Welten?

Bel me of kom langs op ons kantoor in Den Bosch, ik vertel je graag meer!
Mieke Vrijsen-Lathouwers
Recruiter

06 15 87 03 36
m.vrijsen-lathouwers@welten.eu

Werken bij Welten

Bij Welten richten we ons op verschillende vakgebieden binnen de financiële sector. Zo zijn er voor jou altijd mogelijkheden om eens in een ander vakgebied aan de slag te gaan. Je kunt bij ons als hypotheekacceptant starten en vervolgens carrière maken als CDD-analist. We denken graag met je mee!
Bekijk onze vacatures

Ook interessant voor jou

Maryan / Klantenservice-medewerker Pensioen

#WerkenbijWelten

Rens / Junior CDD analist

#WerkenbijWelten

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram