Welten trotse sponsor hockeyclub Oranje Rood

Welten is voor het derde jaar op rij trotse sponsor van de succesvolle Eindhovense HC Oranje-Rood.

Afgelopen zondag hebben wij het sponsorcontract van hockeyclub Oranje-Rood voor het derde jaar op rij verlengd. Naar aanleiding van de ondertekening mochten Welten-collega’s Gerard Pruijsen en Lars Bressers, tijdens de rust van de wedstrijd van Heren 1, het hockeyveld op om een mooi presentje in ontvangst te nemen. De winst van dames én heren 1 maakte het feest compleet tijdens de Super Sunday in Eindhoven. 

 

Hockeyclub Oranje-Rood, kortweg Oranje-Rood is de op een na grootste hockeyclub van Nederland en komt uit Eindhoven. De club is ontstaan op 1 juli 2016 als een voortzetting na het samengaan van EMHC en Oranje-Zwart. De club komt bij zowel de mannen als bij de vrouwen uit op het hoogste niveau.

 

Sportief (samenwerken), vitaliteit en ambitie vinden wij erg belangrijk. Als sponsor zijn wij er dan ook trots op dat hockeyclub Oranje-Rood zulke grote ambities heeft en het succes blijft voortzetten.

 

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram