1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. Welten en Dukers & Baelemans verhuizen naar Den Bosch

Welten en Dukers & Baelemans verhuizen naar Den Bosch

Welten en Dukers & Baelemans gaan verhuizen. Vanaf dinsdag 2 juni 2020 is ons nieuwe bezoekadres Magistratenlaan 2 in Den Bosch. Als ontwikkelbedrijven voor financieel professionals verhuizen we naar het kantoorgebouw Belvedère. Deze bevindt zich op de hoek van het Paleiskwartier, aan de westkant van het Centraal Station en is verbonden met de binnenstad van Den Bosch.

Ideaal bereikbaar

 

Het pand ligt in een gebied waar de afgelopen jaren veel ontwikkeld is. Ook ideaal is de ontsluiting: direct naast het Centraal Station en dicht bij de uitvalswegen richting Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Het kantoor heeft een zeer herkenbare en karakteristieke gevel en is gelegen op een markante locatie met uitzicht op de binnenstad en het buitengebied. Op de nieuwe locatie zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een opleidingscentrum, een ontwikkelplein, een groot auditorium en bedrijfsrestaurant. 

 

Dichter bij de arbeidsmarkt

 

De verhuizing naar een centraal gelegen kantoor is lijn met de ambities van Welten. CEO Chris Baelemans: “Dit is voor ons de juiste stap op het juiste moment. We willen dichter bij de arbeidsmarkt zitten en bij onze professionals die werkzaam zijn door het hele land. En ook dichter bij onze klanten die veelal in de Randstad zijn gevestigd. Met dit moderne, inspirerende en goed bereikbare kantoor creëren we optimale omstandigheden voor een duurzame groei van ons ontwikkelbedrijf.”

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram