1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. Welten De Podcast: Martijn & Tifianca

Welten De Podcast #1

De wereld van detachering is continu in beweging. In Welten De Podcast gaan collega's met elkaar in gesprek over de verschillen tussen toen en nu.

In deze eerste Podcast aflevering trappen we af met het jaar 1997. Het jaar waarin prinses Diana overleed, we na 11 jaar afwezigheid weer een Elfstedentocht reden en het goed ging met de economie.

Samen met (oud-)collega's Martijn Smit en Tifianca Martina bespreken we hun carrière bij Welten en de verschillen in deze 23 jaar tijd in de wereld van detachering binnen de financiële sector.
Fun fact: Martijn Smit begon zijn Welten carrière in september 1997. Hij werkte voornamelijk als assistent-accountmanager bij de verschillende grootbanken. Welten bestond toen pas vijf jaar en onze Interim Professionals gingen voornamelijk als zzp’ers aan de slag. Een dag nadat Martijn bij Welten startte, werd Tifianca Martina geboren. Tifianca startte in 2020 als trainee en in april 2021 met haar nieuwe functie als hypotheekacceptant bij een van onze opdrachtgevers.Benieuwd welke verschillen Martijn en Tifianca bespraken? Beluister dan hier Welten De Podcast!

 

De video kun je alleen bekijken als je onze cookies accepteert.

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram