1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. Vitaliteit: thuiswerkervaring Jaimy

Vitaliteit: thuiswerkervaring Jaimy

In onze serie thuiswerkverhalen is het deze week de beurt aan Jaimy Moelands, Adviseur Klant Worden Bedrijven bij Welten. Hij deelt zijn ervaringen, uitdagingen en tips. We delen deze verhalen met jou, zodat we met elkaar in contact blijven én we je tips van collega's geven die jou wellicht helpen om (nog beter) vitaal thuis te kunnen werken. Benieuwd naar zijn verhaal en tips? Lees dan snel verder.

Thuiswerkblog: Jaimy Moelands - Adviseur Klant Worden Bedrijven bij Welten

Ik ben vanaf maart 2020 in dienst bij Welten en werkzaam bij Rabobank op de afdeling Klant Worden Bedrijven. Het thuiswerken bij Rabobank is verlengd tot minimaal de zomer van 2021.

De afgelopen maanden heb ik pas één keer de mogelijkheid gehad om naar kantoor te gaan. Dit was slechts een halve dag om mijn thuiswerkspullen op te halen. Het vreemde van niet op kantoor werken, is voor mij dat ik mijn collega’s nog nooit in het echt heb gezien. Voor de afwisseling zou het goed zijn om af en toe op kantoor te kunnen werken, maar ik moet zeggen dat het thuiswerken snel went. Het voordeel van thuiswerken vind ik dat ik meer vrije tijd over houd na mijn werkuren. Het scheelt mij namelijk al snel 1 à 2 uur reistijd per dag. Het nadeel van thuiswerken vind ik dat de communicatie soms wat stroef verloopt. Dit kan ik zelf oplossen door online via MS Teams contact te zoeken met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het jammer dat ik minder spontane ervaringen deel en mee maak met mijn collega's vanwege het thuiswerken.

“Blijf gezond eten, blijf sporten, zoek je vrienden en familie (online) op en creëer je eigen thuiswerkritme.”

Iedere twee weken beoefen ik mijn hobby: Airsoft. Perfect voor mijn fitheid en als cardiotraining. Daarnaast ben ik sinds een tijdje weer begonnen met sporten in de sportschool. Het thuiswerken zorgt er namelijk voor dat ik een stuk minder beweeg. Helaas zit dat er de komende weken niet in.

Mijn tips voor jou: blijf gezond eten, blijf sporten, zoek je vrienden en familie (online) op en creëer een eigen thuiswerkritme. Zorg goed voor jezelf in deze rare tijden en hopelijk blijft iedereen gezond! Hopelijk kunnen we snel onze ervaringen weer delen tijdens een van de events van Welten!

 

Meer lezen?

In Thuiswerken is een blijvertje verzamelen we thuiswerktips van Welten-collega's voor je.

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram