1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. Sustainable Impact

Welten Groep zet in op Sustainable Impact

Klimaatverandering, klimaatakkoord en verduurzaming; al deze termen hebben we sinds het sluiten van het Klimaatakkoord vaak gehoord. Ook in de financiële sector wordt hier de nodige aandacht aan besteed.

Bij duurzaamheid, oftewel sustainability, denken veel mensen aan klimaat en milieu. Bij sustainable impact gaat het inderdaad ook over het klimaat, maar dat niet alleen. Sustainable Impact staat voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Het staat voor activiteiten die bijdragen aan het bereiken van zowel milieudoelstellingen als sociale doelstellingen.

Sustainable impact gaat om anders denken en duurzame verandering teweegbrengen. Samen met Dukers & Baelemans en Hubper spelen wij een rol in de oplossingen van maatschappelijke onderwerpen behorend bij de thema's Klimaat, Kansengelijkheid en Vitaliteit. Benieuwd wat wij doen? Lees dan ons Sustainable Impact magazine.

Bekijk het Sustainable Impact magazine hier

Meer weten?

Wil je meer weten over sustainable impact? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen rondom sustainable impact? Neem dan contact met ons op.
Michael de Jong
People Manager

06 34 03 02 53
m.dejong@welten.eu

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram