1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. Persbericht: RVO.nl kiest Welten als preferred supplier

Persbericht: RVO.nl kiest Welten als preferred supplier

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft Welten opnieuw geselecteerd als voorkeursleverancier van financieel professionals op diverse specialistische terreinen. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar, met twee maal een optie tot verlenging van een jaar.

CEO van Welten Chris Baelemans zegt over de hernieuwde overeenkomst: “Wij zijn blij en vereerd dat RVO.nl ons wederom heeft geselecteerd als partner voor de ondersteuning door hooggekwalificeerde professionals. Welten ervaart dit als een compliment voor de in de afgelopen jaren geleverde prestaties en een enorme stimulans om RVO.nl in de komende jaren optimaal te ondersteunen binnen de specialistische terreinen.”

 

Brede ondersteuning voor ondernemers
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, ondersteunt Nederlandse ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. RVO.nl doet dat door middel van subsidies, het vinden van zakenpartners, ondersteuning bij het voldoen aan wet- en regelgeving en het delen van kennis. Naast subsidieverstrekking verzorgt de dienst ook andersoortige financieringen, zoals garanties, kredieten en risicokapitaal. Om deze processen in goede banen te leiden en de pieken in de benodigde capaciteit op de verschillende financiële expertisegebieden te kunnen ondervangen, schakelt RVO.nl regelmatig externe dienstverleners in.

 

Inhuur specialistische rollen
Welten is samen met enkele andere partijen verkozen om diverse specialistische werkgebieden af te dekken, zowel in een nationale als internationale context. Het gaat bijvoorbeeld om beoordeling van kredietaanvragen rondom innovatieve marktinitiatieven, advisering aan klanten van RVO.nl over de diverse regelingen, het versterken van netwerken in uiteenlopende sectoren en accountmanagement op het gebied van complexe industrie- en projectfinanciering. De komende twee jaar zullen de partijen via minicompetities gaan bepalen welke dienstverleners RVO.nl faciliteert.

 

Financieel detacheerder en opleider
Diverse factoren droegen bij aan de uitverkiezing van Welten als voorkeursleverancier van RVO.nl. Het bedrijf is gespecialiseerd financieel detacheerder en heeft daarnaast de beschikking over een full service opleidingsbedrijf (Dukers & Baelemans), gevestigd in het hoofdkantoor te Vessem. Welten verwierf de afgelopen jaren verder een trackrecord op het gebied van innovatieve (digitale) bedieningsvormen voor financiële advisering. 

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram