1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. Nee heb je, ja kun je krijgen!

Nee heb je, ja kun je krijgen!

Maar durf jij eigenlijk wel te vragen? Volgens Ginger de Weert komen we pas echt verder als we vragen stellen. “Trek wat vaker de stoute schoenen aan en vraag gewoon!” was gisteravond daarom hét advies van gastspreker Ginger (topsporter en werkzaam bij de ABN AMRO) tijdens de Meet Up in Vessem.

Meet Up is een trainingsprogramma speciaal voor alle trainees van Welten. Gisteren kwamen 29 trainees naar ons kantoor in Vessem om zich verder te ontwikkelen als financieel professional.

 

Tijdens ons traineeship staan de sleutelcompetenties samenwerken, probleemoplossend vermogen, zelfsturing en ontwikkeling, verbeteren en verbinding centraal. In de Meet Up gingen we samen met onze trainees aan de slag met deze sleutelcompetenties. Door middel van verschillende opdrachten werkten we gisteren aan de sleutelcompetentie verbinden, maar ook vitaliteit en het uitwisselen van ervaringen kreeg de aandacht.

 

Vitaliteit is een belangrijk thema dat we in ieder evenement of iedere training terug willen laten komen. Gisteren onderbraken we daarom de training voor een wandeling door het pittoreske Vessem. Tijdens de wandeling kregen trainees de opdracht om elkaar complimenten te geven, deze ook in ontvangst te nemen en elkaar niet voor de hand liggende vragen te stellen. Denk daarbij aan vragen als ‘Waar mogen ze jou wakker voor maken?’. Het resultaat: mooie, open gesprekken waarin de nodige guilty pleasures naar voren kwamen. Wat ons betreft de ideale manier om elkaar beter te leren kennen!

 

Na een gezamenlijk diner sloot Ginger de Weert de Meet Up af met haar masterclass: ‘Held in vragen stellen’. In haar masterclass deelt ze haar persoonlijke verhaal en wat het stellen van de juiste vragen daarin voor haar heeft betekend. De trainees zijn uitgedaagd om hun doelen te formuleren, de stoute schoenen aan te trekken en vragen te stellen. Zodat ook zij hun doelen behalen. Een mooie afsluiting van een interactief en waardevolle Meet Up!

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram