1. Home
  2. Nieuws & blog
  3. Eindejaarsattentie gebruikt voor goede doelen

Eindejaarsattentie gebruikt voor goede doelen

Voor veel mensen en bedrijven was 2020 een zwaar jaar. Wij kozen er daarom voor om onze eindejaarsactie samen met onze relaties en opdrachtgevers drie goede doelen te steunen. Via een enquête lieten onze relaties massaal weten waar hun voorkeur van goed doel naartoe ging.

We ontvingen heel veel positieve reacties van onze relaties. En dat niet alleen, we reikten naar rato van de stemmen in totaal € 5.000 uit aan drie goede doelen: Stichting Voedselbanken Nederland, Oranje Fonds en Rode Kruis Nederland. Deze goede doelen zetten onze donaties in om mensen te helpen die door COVID-19 extra hulp nodig hebben, zoals voedselpakketten of mentale ondersteuning.

Dukers & Baelemans zette dezelfde actie uit. Ook zij verdeelden een totaal bedrag van € 5.000 onder de volgende goede doelen: Natuurmonumenten, Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch en Jeugdfonds Sport en Cultuur 's-Hertogenbosch Vught.

Een zeer geslaagde actie. Wij zijn blij dat we een bijdrage mogen leveren aan deze stichtingen. Ook veel dank aan onze relaties en opdrachtgevers voor alle enthousiaste reacties die wij hebben ontvangen naar aanleiding van de actie. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hiernaast!

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram