1. Home
  2. Klantcontactspecialist DELA

Klantcontact Specialist

Bij DELA (vanaf 16u p/w)

500.000 calls, 100.000 e-mails en een groeiend aantal chat en webcarecontacten. Dit is geen gewoon klantcontactcentrum;  dit is het visitekaartje van Dela. Ondanks de grote en toenemende aantallen, maken we elk contact betekenisvol.

Ik heb interesse!

 

Ik wil solliciteren >>

Goed verdienen
Vanaf €14,00 per uur
Gratis opleiding
Wft Basis en Consumptief Krediet
Coaching en begeleiding
Om nóg succesvoller te worden
Flexibiliteit
Bepaal je eigen werktijden

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt en informeert en beantwoordt vragen en verzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Je bent in contact met meerdere afdelingen om ervoor te zorgen dat de klanten de juiste antwoorden krijgen op hun vraag. Je handelt zelf zoveel mogelijk in één keer af en draagt zorg voor een excellente service. Je bent het visitekaartje van DELA en maakt elk klantcontact betekenisvol. Jouw contact zorgt ervoor dat Dela haar excellente dienstverlening blijft optimaliseren. En dat doe je volledig en flexibel vanaf huis!

 

Om jouw rol professioneel uit te voeren, bieden wij jou een intensief inwerk- en opleidingstraject van vier weken, waarin we jouw theoretische kennis bijspijkeren en jou intensief trainen op communicatieve vaardigheden. Daarnaast zorgen we ervoor dat je het Wft Basis en Consumptief Krediet diploma behaalt, geheel op onze kosten.

Direct meer weten?

Dominique praat je graag bij over de vacature
Dominique van Campenhout
Recruiter/Matcher

06 44 95 15 08
d.vancampenhout@welten.eu

Voordelen van werken bij Welten

Bij Welten kun je onbeperkt leren en ontwikkelen vanuit de Academy van Dukers & Baelemans. Daarnaast krijg je volop doorgroeimogelijkheden en hebben we ook na je studie uitdagende opdrachten voor je. Bovendien is er genoeg ruimte voor fun tijdens onze leuke uitjes, borrels en feesten.

Interesse of solliciteren?

Laat je gegevens achter, wij bellen je terug!

Je vindt het privacy statement hier: https://www.welten.eu/privacy-en-cookiebeleid/.
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram