Prinsjesdag 2017

 

Ieder jaar verstrekt opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans de Prinsjesdag Special, waarin aandacht wordt besteed aan belangrijke kabinetsmaatregelen en de gevolgen daarvan voor klanten, financieel professionals en organisaties. Aan de hand van praktische voorbeelden voorziet Dukers & Baelemans de lezer van inzichten en tips, zodat de impact van deze maatregelen tastbaar wordt.

Gevolgen voor financiële dienstverleners

Ook voor financiële organisaties hebben de kabinetsmaatregelen impact op de uitvoer van de dienstverlening. Het efficiënt om kunnen gaan met veranderende wet- en regelgeving en de vertaling daarvan naar producten en diensten voor de klant, is van groot belang. Dit stelt financiële dienstverleners echter voor een aantal grote uitdagingen;

  • Het kabinet stelt maatregelen om innovatieve spelers op de markt ruimte te geven voor groei door het faciliteren van participatie van werknemers. Met het groeiende aantal nieuwe toetreders in de financiële sector, wordt onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde van steeds groter belang.
  • Om overkreditering te voorkomen, zijn er diverse maatregelen aangekondigd op de woning- en hypothekenmarkt. Tegelijkertijd trekt de woningmarkt flink aan. Om goed in te kunnen spelen op de dynamiek in de sector, is flexibiliteit en expertise een essentieel onderdeel van efficiënte dienstverlening.
  • De eerder aangekondigde maatregelen rondom pensioen vragen om heldere communicatie richting klanten over de eventuele gevolgen. Dit betekent dat proactieve klantbenadering vanuit de gedachte van klantzorg een belangrijk aandachtspunt wordt.Bovenstaande zijn enkele voorbeelden van uitdagingen voor financiële dienstverleners waarbij Welten in samenwerking met financieel opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans maatwerk kan leveren om hier op in te springen.

 

Bovenstaande zijn enkele voorbeelden van uitdagingen voor financiële dienstverleners waarbij Welten in samenwerking met financieel opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans maatwerk kan leveren om hier op in te springen.

Van gedachten wisselen?

Onze business consultant kijkt graag naar mogelijke oplossingen voor uw uitdaging!
Jacco Vermeer
Business Consultant

06 46 33 82 97
j.vermeer@welten.eu

Meer weten over de plannen voor 2018?

Download hier de Prinsjesdag Special 2017
Download Prinsjesdag Special
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram