De aflossingsvrije hypotheekmarkt

In de financiële dienstverlening staat klantzorg centraal. Veel organisaties streven naar een excellente service, helderheid en transparantie over producten en diensten, en een positieve klantwaardering. Vanuit deze gedachte heeft opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans een whitepaper ontwikkeld met als onderwerp de aflossingsvrije hypotheekmarkt.

Plan van aanpak

In de whitepaper bespreekt Dukers & Baelemans klanten die een verhoogd risico lopen om in de toekomst in financiële problemen te raken en de noodzaak om deze klanten als financieel dienstverlener proactief te gaan benaderen.

 

Welten herkent de behoefte aan proactieve klantbenadering bij haar opdrachtgevers en heeft, in lijn met Dukers & Baelemans, een aantal klanten die risico lopen succesvol geactiveerd. Uit deze eerste ervaring is gebleken dat veel klanten geneigd zijn om vooral te kijken naar financiële risico’s op korte termijn en minder bezig zijn met financiële risico’s op de langere termijn. Het is daarom van belang dat klanten niet alleen geïnformeerd worden over de gezondheid van hun financiële situatie, maar dat ze ook concrete oplossingen aangereikt krijgen die passen bij hun huidige situatie en mogelijke veranderingen in de toekomst.

Van gedachte wisselen?

Als business consultant hypotheken houd ik mij bezig met het vertalen van de ontwikkelingen in de markt naar (deel-)oplossingen op het gebied van hypotheekaanvragen. Mijn expertises liggen op het vlak van customer care, front-, mid- en backofficewerkzaamheden, beheer op portefeuilles, hypotheek(herstel)advies en activatie van klanten. Mijn drijfveer is om u maximaal te ondersteunen bij operationele uitdagingen zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.
Jacco Vermeer
Business Consultant

06 46 33 82 97
j.vermeer@welten.eu

Meer lezen over de aflossingsvrije hypotheekmarkt?

Download kostenloos de whitepaper ‘Inventarisatie en analyse van de aflossingsvrije hypotheekmarkt’.
Download whitepaper
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram