Werkenbijwelten.eu Bekijk onze actuele vacatures op onze werkenbijwelten website.
Welten.eu/blog Lees de ontwikkelingen en onze visie over actuele onderwerpen in de financiële dienstverlening op onze blog.
Welten
 

Welten Interim

Welten Interim is het platform van en voor ZZP’ers, aangesloten bij Welten. Welten Interim helpt financiële instellingen bij oplossingen voor vraagstukken op een breed scala aan vakgebieden door de inzet van ZZP’ers. Dit zijn goed opgeleide Zelfstandig Professionals met een vakinhoudelijk specialisme of Interim Managers met meerjarige managementervaring op tactisch of strategisch niveau.
Zelfstandig Professional
De Zelfstandig professional die via Welten Interim opdrachten vervult, is een goed opgeleide ZZP’er met ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening. Hij of zij beschikt over één of meerdere specialismen op een vakgebied zoals: Business Banking, Personal Banking, Pensioenen of Verzekeringen.
Interim Manager
De Interim Manager die via Welten Interim een opdracht vervult, is een ZZP’er met ruime kennis en ervaring binnen de financiële sector, waarvan meerdere jaren in een managementrol op tactisch niveau. Hierbij kunt u denken aan vervangingsmanagement, verandermanagement, programmamanagement, project- en procesmanagement.
Heb je interesse om via Welten Interim opdrachten te vervullen? Meld je dan aan!